2777
2789

دوست داشتن لازم هست ولی کافی نیست با این رفتاراش تو زندگی عشق و علاقتو نابود میکنه پس از روی منطق تصمیم بگیر این بدرد بخور نیست ی بار ناراحت بشی از کات کردن باهاش بهتر از ابنه که تا آخر عمرت ناراحت باشی و عذاب بکشی بعدشم طلاق بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مریضه کاملا مشخصه متنو بخون خودت ی بار ببین دوستت باهمچین آدمی ازدواج کنه چ مشورتی بهش میدی؟هیچوقت بهش فکر نکن ب این فک کن بری دوروز دیگه چقدقراره کتک بخوری طلاق بگیری برگردی

ببین گلم 

میفهمم دوستش داری و سخته برات 

ولی باور کن 

بااااااااور کن این زندگی و برات جهنم میکنه‌

من خیلیا رو اینجا دیدم‌با چه عشق و علاقه ای ازدواج کردن الان چپ و راست تاپیک من خسته شدم ، طلاق میخوام ، چه خاکی تو سرم بریزم و‌ ... میزنن 

خودم اصلا تجربه ای ندارم که بگم چیکار کنی 

فقط این و بدون که اخر این رابطه به جای خوبی نمیرسه 

هر چی زودتر به فکر راه حل باش 

این آدم بیماره کاملا 

اگه میخوای جوونیت نسوزه قید احساساتتو بزن 

الان دوسش داری سرپوش میذاری رو این کاراش ولی چند سال بگذره عاشقی از تب و تابش میفته تازه میفهمی چه اشتباهی کردی 

چون از یه چیز خوشمون میاد دلیلی بر این نیست خودمون رو بکشیم براش. فهمیدن اکثر دوس داشتن ها تو رابطه های سمی در اصل همون توهم دوست داشتنه و از خلا های گذشته وحالمون میاد. دوست داشتی که آدم رو به عقب می‌بره دوست داشتن نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من حقیقتا اعصابم حتی نکشید کل متنت رو بخونم واسه همین نمیدونم چجوری تا الان این فردرو از زندگیت حذف نکردی. اگه نمیتونی احساس میکنم خودت هم کمبود محبت داری که نمیتونی از این فرد دل بکنی