2777
2789

تاپیک تکراریه

به نظرتون این فرد یه شکاک معمولی هست یا واقعا اختلال روانی داره؟؟؟

عکس می‌فرستادم می‌گفت اینو قبلاً برای کی فرستادی، میگفتم لوسم کن می‌گفت قبلا کی لوست میکرد، یه درخواستی ازش داشتم می‌گفت کی اینجوری عادتت داده، گردنبند جدید مینداختم میگفت اینو قبلاً کی برات گرفته، سر لباسم صب تا شب دعوا می‌کردیم با اینکه بد لباس نبودم و همیشه پوشیده بودم، فک میکرد من در گذشته قلپ قلپ م ش ر و ب سر میکشدیدم در حالی که اینجوری نبود، دیر جواب میدادم مشکوک میشد، تو موقعیتای مختلف عکس میخاست ببینه راس میگم یا نه، همکارم گل می‌فرستاد تو چت میگفت داره بهت نخ میده توام رو دادی بهش، فک میکرد صد نفر تو زندگی من اومدن رفتن، فک میکرد من مثلا عاشق قلیونم ولی بهش نمبگم ، مثلا الکی می‌گفت بیا سیگار بکشیم میگفتم نه مگه من سیگاریم می‌گفت ته دلت میخای بکشی الکی داری فیلم بازی میکنی، می‌گفت مثلا بیا فلان کارو بکنیم (جنسی) میگفتم نه دوست ندارم می‌گفت ازرکجا میدونی چجوریه که دوس نداری، یا کلا فک میکرد من میخام خودمو به همه نشون بدن یا خودمو بریزم بیرون همه بگن اوف این عجب چیزیه ، در حالی که من یه لباس بپوشم صد بار میگم ببین باز نیس، جلف نیس و..... الآنم چون یک سال و نیم گفت نمیتونم بیام خواستگاری و من بعد از یکماه بی‌خبری ازش با یه خواستگار حرف زدم یه مدت میگه تو خیانتکار و دروغگویی 

این حرفارو همیشه نمیگفت ولی مدلش اینجور یه فقط در طول زمان نوع حرفاش فرق میکرد مثلا همین خاستگارو می‌گفت از تو خیابون پیداش کردی ازش شماره گرفتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچقدرم دوسش داشته باشی ب ی جایی میرسی ک میبری ازش.الان باهاش زندگی نمیکنی خیلی متوجه عمق فاجعه نیستی ولی وقتی باهاش زندگی کنی از زندگی کردن پشیمون میشی کلا.بگذر خاهرم نزار سخت تر از این بشه برات 

ببخشید ولی ادم باید عقلش کم باشه با همچین ادمی بخواد بمونه. دوست داشتن واسه الانه بعد که باهاش بری زیر یه سقف به تنفر تبدیل میشه اصلا نمیدونم تا الان چجوری تحمل کردی همچین ادمی رو. جوونیت رو واسه همچین ادم دیوانه ای هدر نده

بعد ازدواج میفهمی دوست داشتن اصلا اصلا اصلا کافی نیست

خواهشا برو پیش روانشناس و عمر و جوونیت و حیف نکن 

هم خودت و بدبخت میکنی هم یه عمری غصه و حرص برا پدرمادرت میخری