بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دکتر زنان سر کوچمون هستبرم همونجا. فقط ممکنه دو ساعت زمان ببره تا نوبتم بشهاشکال نداره؟
عزیزم این حرفا چیه بجا اینکه بری سر کوچه دکتر خب برو بیمارستان ک صدای قلب بچه رو بشنوی معاینه لگن انجام بدن شاید دهانه رحم ات باز شده شاید نیاز ب آمپول بتا باشی برا زایمان زودرس
کاش این پیامو نمینوستی برامبه اندازه کافی حالم بد بود
اینو گفتم ک بدونی چقدر ممکن زود دیر بشه من اگه اون روز بخاطر ترس از خانواده شوهر و اینکه تو اون شهر لعنتی غریب بودم خودم و رسونده بودم بیمارستانی جایی اون اتفاق نمیافتاد چون همسرم شهر دیگه ای کار میکرد بخاطر همین جریان برای بارداری بعدی آمپول بتا زدم تو هفته ی ۳۲و همش زیر نظر دکتر بودم شما هم پاشو نهایت ی اسنپ میگیری و میری با خیال راحت برمیگردی انشالا ک مشکل جدی نباشه و برگردی خونه
قربونت برم انشالا ک نی نی تو ب موقعش سالم بغل بگیری بخدا از حرفم ناراحت نشو یاد خودم افتادم ک تو چه حالی بودم و یه آدم عاقل ب من نگفت برو بیمارستان و این وضعیت خطرناکه و بعد اون جریان همه میگفتن چرا نگفتی خودم بیام ببرمت بیمارستان چرا خودت تنها نرفتی چرا وایسادی منتظر مادرشوهرت و هزار تا چرای دیگه ک دیگه کار از کار گذشته بود انشالا ک با خبر خوب برمیگردی خبر بده چیکار کردی
نه فقط یکم فعالیتم زیادبود. ورزش کردم و دو روز پیاده رویدکترم فردا شب هست روزهای فرد نیستدارم سکته م ...
موقع بارداری نباید ورزش کنی مربی باشگاه ها هم اشتباه میکنند چون رحم زن ضعیفه ورزش نکن پیاده روی هم باعث زایمان زود رس میشه تا پنج ماهگی اصلا تحرک نداشته باش