2777
2789
عنوان

توروخدا باردار یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اول برم دکتر زنان؟آخه دکترم فردا شب هستیا برم سونوعلتش چیه؟ توروخدا کمکم کن

اگه الان دکترت نیستش برو سونوگرافی.شاید هماتوم باشه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
یعنی اول برم دکتر زنان؟آخه دکترم فردا شب هستیا برم سونوعلتش چیه؟ توروخدا کمکم کن

من خودم تو بارداری هام تا ب یه مشکل میخوردم خودم سریع سر خود میرفتم سونو اخه من بارداریم پر خطر بود نمتونستم وایسم تا برم دکتر اون بنویسه بعد برم سونو 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

سلام خودتو نگران نکن شیاف هم نمیخواد برو دکتر بهش بگو این علائم رو دارم بببین چی بهت میگهقبلش خواب ب ...

نه فقط یکم فعالیتم زیادبود. ورزش کردم و دو روز پیاده روی

دکترم فردا شب هست روزهای فرد نیست

دارم سکته میکنم الان چیکار کنمبرم دکتر دیگه؟

من تازه ۱۱روز بود وارد ماه هفتم شده بودم اولش لک دیدم چند ساعت بعد کمردرد گرفتم و تا شب درد زایمان طبیعی اومد سراغم منم اولین تجربه ام بود تا صبح درد کشیدم و گریه کردم تا فردا ظهر همین حال بودم دیگه زجه میزدم دردام شدید شده بود تا همسایه مون رفت مادر شوهر بی رحمم و آورد منو بردن بیمارستان تا معاینه کرد گفت بچه داره سقط میشه و بچم نیم ساعت بعدش بدنیا اومد و بعد ۴روز ک تو دستگاه بود آسمونی شد چون ریه هاش نارس بود

نه فقط یکم فعالیتم زیادبود. ورزش کردم و دو روز پیاده رویدکترم فردا شب هست روزهای فرد نیستدارم سکته م ...

جاری منم تو هفته های کمتر شما لکه بینی پیدا کرد من زنگ زدم زایشگاه گفت اگه پیاده روی کرده از اونه بگو استراحت کنه ولی شما حتما زنگ بزن و برو بیمارستان تا خیالت راحت بشه مثل من ی عمر حسرت نخوری کاش زمان ب عقب برمیگشت

نه فقط یکم فعالیتم زیادبود. ورزش کردم و دو روز پیاده رویدکترم فردا شب هست روزهای فرد نیستدارم سکته م ...

میتونی بری  اورژانس مامایی بیمارستان که همیشه دکتر هست و رسیدگی میکنن ولس داروش همون شیاف پروژسترون

برو بیمارستان دکترعمومی بگو اینطوری شد میفرستت زایشگاه اونجا هم ماما هست هم دکتر میبینتت

یه دکتر زنان سر کوچمون هست

برم همونجا. فقط ممکنه دو ساعت زمان ببره تا نوبتم بشه

اشکال نداره؟

باشه عزیزم الان نوبت میگیرم برا سونویعنی خطرناک نیست؟علتش چیه اخه

نه خون روشن خطرناکه .خون قهوه‌ای یعنی خون مونده

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤