دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
شیاف پروژسترون بگیر از داروخونه یا برو دکتر برات بنویسه من ۱۲، ۱۳ هفته لکه بینی داشتم دکتر برام دوبسته نوشت ولی سه چهار تا که استفاده کردم خوب شدم یه بسته شو استفاده کردم یکیش موند
من تازه ۱۱روز بود وارد ماه هفتم شده بودم اولش لک دیدم چند ساعت بعد کمردرد گرفتم و تا شب درد زایمان طبیعی اومد سراغم منم اولین تجربه ام بود تا صبح درد کشیدم و گریه کردم تا فردا ظهر همین حال بودم دیگه زجه میزدم دردام شدید شده بود تا همسایه مون رفت مادر شوهر بی رحمم و آورد منو بردن بیمارستان تا معاینه کرد گفت بچه داره سقط میشه و بچم نیم ساعت بعدش بدنیا اومد و بعد ۴روز ک تو دستگاه بود آسمونی شد چون ریه هاش نارس بود
نه فقط یکم فعالیتم زیادبود. ورزش کردم و دو روز پیاده رویدکترم فردا شب هست روزهای فرد نیستدارم سکته م ...
جاری منم تو هفته های کمتر شما لکه بینی پیدا کرد من زنگ زدم زایشگاه گفت اگه پیاده روی کرده از اونه بگو استراحت کنه ولی شما حتما زنگ بزن و برو بیمارستان تا خیالت راحت بشه مثل من ی عمر حسرت نخوری کاش زمان ب عقب برمیگشت
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤