2777
2789
عنوان

توروخدا باردار یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دکتر زنان سر کوچمون هستبرم همونجا. فقط ممکنه دو ساعت زمان ببره تا نوبتم بشهاشکال نداره؟

عزیزم این حرفا چیه بجا اینکه بری سر کوچه دکتر خب برو بیمارستان ک صدای قلب بچه رو بشنوی معاینه لگن انجام بدن شاید دهانه رحم ات باز شده شاید نیاز ب آمپول بتا باشی برا زایمان زودرس 

کاش این پیامو نمینوستی برامبه اندازه کافی حالم بد بود

اینو گفتم ک بدونی چقدر ممکن زود دیر بشه من اگه اون روز بخاطر ترس از خانواده شوهر و اینکه تو اون شهر لعنتی غریب بودم خودم و رسونده بودم بیمارستانی جایی اون اتفاق نمی‌افتاد چون همسرم شهر دیگه ای کار میکرد بخاطر همین جریان برای بارداری بعدی آمپول بتا زدم تو هفته ی ۳۲و همش زیر نظر دکتر بودم شما هم پاشو نهایت ی اسنپ میگیری و میری با خیال راحت برمیگردی انشالا ک مشکل جدی نباشه و برگردی خونه 

یه دکتر زنان سر کوچمون هستبرم همونجا. فقط ممکنه دو ساعت زمان ببره تا نوبتم بشهاشکال نداره؟

برو خواهش کن ازشون اورژانسی بفرستنت تو 

شرایطت رو بگو 

انشاالله چیزی نیس بد به دلت راه نده توکل کن بخدا 

آرامش داشته باشه باش برید دکتر انشاالله بگه چیزی نیست

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
باشه عزیزم رفتم توروخدا دعام کن

قربونت برم انشالا ک نی نی تو ب موقعش سالم بغل بگیری بخدا از حرفم ناراحت نشو یاد خودم افتادم ک تو چه حالی بودم و یه آدم عاقل ب من نگفت برو بیمارستان و این وضعیت خطرناکه و بعد اون جریان همه میگفتن چرا نگفتی خودم بیام ببرمت بیمارستان چرا خودت تنها نرفتی چرا وایسادی منتظر مادرشوهرت و هزار تا چرای دیگه ک دیگه کار از کار گذشته بود انشالا ک با خبر خوب برمیگردی خبر بده چیکار کردی 

نه فقط یکم فعالیتم زیادبود. ورزش کردم و دو روز پیاده رویدکترم فردا شب هست روزهای فرد نیستدارم سکته م ...

موقع بارداری نباید ورزش کنی مربی باشگاه ها هم اشتباه میکنند چون رحم زن ضعیفه ورزش نکن پیاده روی هم باعث زایمان زود رس میشه تا پنج ماهگی اصلا تحرک نداشته باش 

مایعات بخور استرس نداشته باش ترس بدترش میکنه 

سلام خودتو نگران نکن شیاف هم نمیخواد برو دکتر بهش بگو این علائم رو دارم بببین چی بهت میگهقبلش خواب ب ...

سلام عزیزم. پیاده روی کردم.اخه ممنوعیت نداشتم برا پیاده روی خیلی ترسیدم صبح

رفتن بیمارستان ممنون

من تازه ۱۱روز بود وارد ماه هفتم شده بودم اولش لک دیدم چند ساعت بعد کمردرد گرفتم و تا شب درد زایمان ط ...

خیلی ناراحت شدم برات😞

و صبح با دیدن پیامت خیلی به هم ریختم تا بیمارستان فقط یواشکی اشک ریختم و دعا کردم