عاقا یکماز خصوصیاتشون رفتارشون درطول روز میگید چیکار میکنن
مثلا چقدر برنامه کودکمیبینن چقدر باشما حرف میزنن چقدر شما حرف میزنید باهاش چقدراذیت میکنن دعواشونم میکنید ب حرفتون گوش میدن
غذاخوردنشوندچجوریه بدغذان یا نه
من درطول روز اصلا باهاش بازی نمیکنم صب سحر خیز منخوابم برنامه کودکش ومیبینه تابیدار بشیمبراکارخونه خیلییی زیاد ب حرفم گوش میده ولی جدیدا خیلیی پرحرف شده من حوصله حرف زدن باهاش زیاد ندارم خیلیی شوال میپرسه هی جواب میدم دیگه چرت وپرتمیگه هرچی میخوامقانعش کنم ساکت باشه نمیشع از تاریکی خیلی میترسه شب اتاقش اصلا نمیخوابه چراغ روشنمنمیخوابه بااینکه ازنوزادی جدا از خودمون خوابوندمش چندوقت عجیب اذیت میکنه وغر میزنه اتاق ما بخوابه کمن قبول نمیکنم تا وقتی ما نخوابیم اصننمیخوابه الان بزور خوابوندمش هی حرف میزد غرمیزد گریه کرد کنخوابه دیگ دعواش کردم ک خوابید باز عذاب وجدان کوفتی گرفتمبخدا خیلی خسته شدم دلمارامش میخواست خیلیی زیاد همش درخواست داره همه چی براش بخریم هرچیممیخرمدقیقا روز اول فقط ببعدش هی باز ی چی دیگمیخواد اصرار میکنه ولی خیلی خراب میکنه وسایلش
همه بچه های کوچه همسنش میان جلودر بازی میکنن هرچیبهشمیگم اصلا نمیره روابط اجتماعی ضعیفی داره بشدت بدغذاست بادمجون گوجه پیاز سیب زمینی فلفل دلمه هویج سیر روغن وکره وشیروماست گوسفندی نمیخوره