2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23560 بازدید | 357 پست

بعدم هیچ کس کامل نیست اگه ایشون قیافه وهیکل موردپسندت رو نداره قطعا خدا حسنهای باطنی بهش داده و تو به اونها توجه کن ک آدم با اخلاق طرف زندگی میکنه ن قیافه اش خیلی بفکرتم گلم چون دقیقا مثل تو منطقی فکر کردم بدون توجه به ظاهر شوهرم باهاش ازدواج کردم اوایلش مثل تو حس بدی داشتم باهاش ولی یک زندگی برام ساخته ک هیچ یک شوهرای آبجیم ندارن ومنم همین پشتکار و اخلاقش ب چشمم میاد و دوستش دارم واین برام کافیه منطقی فکر کن وشکرگزار باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا که اگه اون بهم اکی می داد براش جونمم می دادمولی نداد و این طور داغون شدم که می بینی

روحت آسیب دیده نه نصیحتت میکنم نه سرزنش فقط تا دیر نشده برو پیش یه روان درمانگر ماهر تا ذهنت آزاد بشه و بتونی منطقی به ماجرا نگاه کنی

عزیزم اون الان شریک زندگیته. اینجوری حرف زدن باعث میشه بیشتر ازش دور بشی. حتما خوبیایی داره سعی کن بهش فکر کنی. میتونی خودت واسش استایل کنی و واسه ظاهرش نظر بدی. مگه چقدر عمر میکنیم که بخوایم روزا را با ناراحتی و فکرای مسموم بگذرونیم. نظرای دیگران هیچوقت مهم نباشه واست.اولین چیزی که مردم نگاه میکنن طرز رفتار زن و شوهراس

کاش تا مطمن نبودی اون بنده خدا رو به بازی نمیدادی، همین مشخصات همسرت شاید برای یک نفر دیگه ایده ال باشه شما که سلیقه تون فرق میکنه چرا اون رو تخریب میکنی...امیدوارم مهرش به دلت بیوفته،اینطوری راجبش حرف زدی خیلی دلم بحالش سوخت

من ۱۵ سالم بود . عاشق قیافه جذاب و تیپ عالیشو و دماغ عملیش شدممم . ولی الان ۲۳ سالمه بدبخت روزگارم کردههههه قشنگگگگگ . خوشگل مال دیگرونع😏

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔