2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23562 بازدید | 357 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم قدش 175 چهرش هم خوبه اما دوست داشتم با ی مرد دومتری ورزشکار با صد کیلو وزن ازدواج میکردم🤣

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

منطقی ازدواج نکردید

با ریباند ازدواج کردید 

ازدواج منطقی یعنی ادم بدونه چهره و کلام و این چیزا بسیار مهمه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کلا چند تا مورد رفتماونم مادرم پیدا کرده بودقبول دارم سلیقه مادرم خوب نبود

متوجه نشدم شما پسند نمیکردین اونارو 

یا اونا شمارو رد میکردن؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

برای اولین بار توی نی نی سایت دلم به حال یه مرد سوخت. اگه واقعا دوسش نداری جداشو بزار یکیو که عاشقشه کنارش داشته باشه 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد