2777
2789
شش ماهگی فهمیدن تشنج داره که دیربود دیراموزی وکم حرفی واختلال زبان .میگن رونمیکرده چپ تاثیرگذاشته

ما توفامیل دور مشابه گل دختر شما داریم

تو خونه براش معلم خصوصی گرفتن و همه پایه ها رو خوند  سخت بود ولی انجام دادن

با صبر و حوصله کلی مهارت یاد گرفت

ایشالا یه روزی اینقدر عالی بشه که کیف بکنی نگاهش کنی

ما توفامیل دور مشابه گل دختر شما داریمتو خونه براش معلم خصوصی گرفتن و همه پایه ها رو خوند سخت بود و ...

سلام گلم انشالا دوسال بچمومدرسه راه ندادن رفت اومددیدم نمیشه فرستادم خصوصی الان امسالمرمیگن ثبتنامش نمی‌کنیم منم گفتم شده بدون مدرک فقط آموزش بگیره کناربچه ها باشه ناراحت به جمعیت عادت کنه.میدونی بدیش اینه توشهرغریب تنهام بدون خواهرمادربرادرپدرهیچکس فقط خداست وکنایه های مردم🥺امابرامرمهم نیست بازم تلاش میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم انشالا دوسال بچمومدرسه راه ندادن رفت اومددیدم نمیشه فرستادم خصوصی الان امسالمرمیگن ثبتنامش ...

نمیشه فقط اسمشو بنویسن و برای امتحانات ببری؟

تو خونه معلم بگیر خصوصی کار کنه با مدرسه امتحان بده

نمیشه فقط اسمشو بنویسن و برای امتحانات ببری؟تو خونه معلم بگیر خصوصی کار کنه با مدرسه امتحان بده

می‌دونی بدیش اینه توپرسشهت فقط نگاه می‌کنه وهیچی نمیگه بااینکه بلده همشوامانمیگه وقتی میگم مامان چراجواب نمیدی میگه بلدم نمی‌خوام بپرسه😔😔😔

ای بابا طفلککدوم شهر بودیندکترهای بیسواد

آره بخدا اطراف شیراز خدالعنتشون کنه باعث شدن بچم ترس تشنج بگیره توی تهران اکسیژن خونش بیفته وبره آی سی یو..صدبارشکایت کردم از دکترانهایت یه هفته تعلیق بودن🥺بچموحیف کردن نگاهش کنی جیگرت کباب میشه😔😔

می‌دونی بدیش اینه توپرسشهت فقط نگاه می‌کنه وهیچی نمیگه بااینکه بلده همشوامانمیگه وقتی میگم مامان چرا ...

عزیزم دختر گلت مشکلی نداره،فقط دچار مشکل شده که اگه ریشه ی مشکلش رو پیدا کنی راحت درمان میشه

پیج خانم دکتر ولاموسوی رو ببینید و آدرس کانال ایتا و تلگرام هم داخل هایلایتهاشون دارن که ویسهاشون رو اونجا حتما گوش کنید متوجه میشید علت رفتارهای دخترتون چی بوده 

این آیدی پیج اینستاگرام دکتر ولاموسوی هست که متخصص درمان اوتیسم و اختلالات کودکان بدون توانبخشی و بدون کاردرمانی هست و همه فایلها و ویسهاشون هم رایگانه

Walaamousawi