2777
2789
خدا نکنه عزیزم محتاجم به دعات فقط تو رو خدا اذییتش نکن در آینده واسه مدرسه چون بعضی بچه ها کشش ندار ...

چشم عزیزم .دلم به جان آقام حسین خونه. ازخدادلگیربودم پس ازاین به بعد سلامتیش برام مهمه خودم باجون ودل توخونه باهاش کار میکنم وحرفات مثل منگنه خوردبه گوشه ورقه ی ذهنم🥺مرسی ازحرفات واقعا همیشه فکرمیکردم بچه من تنها نمیتونه ترس بخونه اماحالا فهمیدم سلامت ذهنش مهمتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم براش دقیقا انگاربچه منوتوصیف می‌کنی در قالب پسر.اینم همینجوره فقط یکم گفتارش مشکل داره یع ...

ایشالا ک لطف خدا شامل حال بچت بشه و خوب بشه

میتونه مهارتی چیزی یاد بگیره ؟ مثلن نقاشی چیزی که ب دردش هم بخوره ؟

🩵💙💙🩵
چشم عزیزم .دلم به جان آقام حسین خونه. ازخدادلگیربودم پس ازاین به بعد سلامتیش برام مهمه خودم باجون ود ...

این بچه ها شاید نتونن درس بخونن ولی به قدری باهوشن که حد ندازه مثلا من اگه آدرس جایی بلد نباشم از داداشم میپرسم 

حافظشون خیلی قویه اصلا ناراحت نباش که شاید نتونه درس بخونه چون خیلی مهربونن نمیتونن از خودشون در مقابل بچه های دیگه دفاع کنن اذییتشون میکنن 

داداشم خصوصی میفرستادیم وقتی میومد بیچاره می‌دیدیم صورتش جای خراش ناخن هست یا معلمش با لگد میزد به پشت بچه وقتیم شاکی می‌شدیم دستمون به جایی بند نمیشد پس همون بهتر که این فرشته ها نرن مدرسه 

مگه این همه درس خوندن کجای دنیا رو گرفتن 

ایشالا ک لطف خدا شامل حال بچت بشه و خوب بشهمیتونه مهارتی چیزی یاد بگیره ؟ مثلن نقاشی چیزی که ب دردش ...

به نقاشی و موسیقی خیلی علاقه داره حتی الفبای انگلیسی هم دقیق میخونه ومیشناسه حروف الفبا وهم همینطور اما چکنم که ازش وقتی می‌خوام نمیگه هروقت خودش بخواد.اماحتمامیفرستمش تامهارت دیگه ای یادبگیرع

این بچه ها شاید نتونن درس بخونن ولی به قدری باهوشن که حد ندازه مثلا من اگه آدرس جایی بلد نباشم از دا ...

آره بخدا الهی بمیرم براش ازته دلم قلبم فشرده میشه وقتی حرفات ودردام یکیه انگارخودمن دارم تعریف میکنم ....آره بی نهایت باهوشه ....یعنی اگر واقعا ینفرکامل درکم کرده باشه خودتویی خواهرم چون سه سال رفت مدرسه وهمش باگریه برمیگشت من فقط میگم درحدخوندن متن بلدشه همین بخدا ....الهی خدا برادرتونوعذقبت بخیرکنه واقعاانقدراین بچه ها دلنازکن که فقط خدامیدونه

عزیزم🥺🥺بمیرم براش.چیشدخوب شد؟

چهارماهه بود دخترم فهمیدم

یک روز اسباب بازی مورد دلخواهشو بهش نشون دادم یهو پرید انگار میترسه چند بار این حرکت با این عروسک تکرار شد منم سریع بردمش دکتر 

نوار گرفت گفت تشنح پنهان بوده

خدا رو شکر زود پیگیری کردیم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
چهارماهه بود دخترم فهمیدمیک روز اسباب بازی مورد دلخواهشو بهش نشون دادم یهو پرید انگار میترسه چند بار ...

الهی شکر من پزشکا متوجه نشدن کلی آزمایش کلی بدبختی کشیدم دراخردکترگوارش فهمیدخدالعنتشون کنه 

ینفر تو اقوام داریم.دو تا خواهر برادر خودش سالم و باهوش هستن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️