2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه با خود واقعیم کسی نیس

نمیدونم والا من زیاد حرف میزمم خوش رو هستم البته با هرکسی نه،سرجای خودش حس کنم طرف یجوری برداشت میکنه عصبی هم میشم...ینی چند روز پیش یکی زنگ زده بود ک حدودا سه سالی میشناسمشون میرفتم سرکارشون و میخاست سر حرفو باز کنه و چرتو پرت بگه و من چنتا داستان از برخوردای تندم بهش گفتم ک اخرش گفت والا میخاستم چیزی بگم ولی ترسوندین منو 🤣 ولی گفت لطفا اگر برگشتین فلان جا حتما بهم یه سر بزنین کارتون دارم گفتم باشه🤣 ولی میگفت تو درسته بگو بخند داری ولی شخصیتت داری ولی قیافت غلط اندازه شاید یکی فکر کنه چراغ سبز نشون میدی

اخه با خود واقعیم کسی نیس

ولی من برکردم عقب هیچوقت با هیچ مردی حرف نمیزنم هیچوقت خودمو تو شرایطی قرار ممیدادم ک قلبمو بدم دست کسی کاش اونجا میمردم ولی با پسری حرف نمیزدم و عاشق نمیشدم تهش قلبت بشدت نیشکنه و هیچوقت درست بشو تیس