2777
2789
عنوان

از شوهرم‌متنفرم

304 بازدید | 14 پست

خانوما همش قرض داره توجیلش پول پیدا نمیشه یاعت چهار میتد خونه میبینه برا شم غذا پختم  میخوره نمیمونه با اینکه سر کار نهار میدن به فکر خودشه نمیگه اینا گشنه میمونن اخه یه دوچرخه دست دوم برا بچه سه سالم خریده فرمونش کجه صندلیش خرابه میگه درست نمیکنم قرار بود درست کنم نو میخریدم  هیچی ازش نمیتونم بخوام ک پول نداره هشت سال زندیکون رو این رواله تغییر نکرده تازه فک میکنه مرده خیلی خوبی هس و باید مث نوکر جلوش کار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه ار همه دورم جایی نیس بچرو بزارم پیش یکی کار کنم

منم همیطورم.... همش مقاومت میکنم بچه نیارم  ی عده احمق هی میپرسن کی بچه میاری بچه دار نمیشی   اخه ب گور پدرشما چ ربطی داره ،همینا بعدا بیان بگن چرا بچه دار شدی؟

بنظرم باید ی فکر اساسی کنی   نمیدونم یبار دعوا حسابی راه بنداز بکشونش کلانتری   ازش تعهد بگیرن  پول بده خرج کنه ...

بچه نیار تا ک زندگیت اونی ک میخوای نیست این حماقتو نکن

هیچوقت نمیارم. بذار مردم زر بزنن   من ک میدونم چ زندگی دارم 

. همین چندشب پیش کتکم زد خیلی زیاد  منم انقد جیغ زدم  با لباس خونگی رفتم خونه همسایه زنگ زدم پلیس     پلیس اومد ا خونه نیومد بیرون  هیچی ب هیچی     کاش فقط بمیره

2810