2777
2789
عنوان

چند ساله درگیر اگزمام اصلا خوب نمیشه😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست
اگزما منشا عصبی داره.آروم باش استرس نداشته باشی خوب میشه.

دست خودم نیست همش عصبی میشم استرس میگیرم 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم ۵ ساله درگیرشم

از این بیشتر می‌سوزم جاشون لک شده هرچی میبینن میگه چرا دستات این شکلی شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
آروم باش عزیزم خدا حواسش بهمون هست.هیچی ارزش سلامتی نداره.

🥺🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه عزیزم خودم فکر کنم له فلفل حساسیت دارم

بله طب سنتی هم برید مزاجتون مشخص بشه اگر گرم و خشک باشید یه سری منع غذایی بهتون میدن

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
از این بیشتر می‌سوزم جاشون لک شده هرچی میبینن میگه چرا دستات این شکلی شده

برا من چند وقت یکبار شدید میشه تاول بی رنگ میزنه پوستم کامل سرخ و پوسته پوسته میشه

🥲

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝

منم اگزما دارم 

می ره و میاد، سودو کرم استفاده کردم سریع فروکش می کنه 

خاکشیر هم روزانه مصرف کن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

سلام گلم نورمحمدی هستم مدرس طب سنتی

بله گلم من خودم قبل حرفه ام دچار این مشکل بودم ک هیچ جوره درست نمیشد ولی بعدش متوجه شدم ک ازحرارت و خشکی کبدم هستش

اصولا اگزمای یا ازحرارت و خشکی کبد هستش

یا ازسردی و خشکی طحال

گلم باید بررسی کنم ببینم مال شما بخاطر چیه