2777
2789

دو دستام چند ساله همش اگزما میزنه هر دارویی بوده استفاده کردم تا زمانی که استفاده میکنم خوبن دیگه قطع کنم همونجوره با آب سرد و گرم واکنش نشون میده با شوینده واکنش نشون میده خسته شدم دیگه راهی هست از ریشه خوب بشه؟؟؟

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بالای ۷ ساله درگیرش بودم هر کرم و لدسیون گرونی ک بگی امتخان کردم کرما دست ساز ریادی گرفتم ولی موقت یود شرو کردم ب اسفاده از کرم بتامتازون هر روز نیزدم هر شب قبل خواب ب اون قسمت اسفاده میکردم خیلی تاثیر داشت الان بعد استفاده مداود ۲ یاله خوب شده وگزمام

تا حد امکان شوینده و گرد و خاک و سرما و گرمای شدید به پوست نخوره

دستکش نخی هم که همیشه پیشت باشه

و مرطوب کننده ای که اوره و نمک داره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
فقط چاره اینه بری پیش پزشک متخصص طب سنتی

تاثیر داره اونجا برم دکتر پوست و مو ام میرفتم مثلا نوبت می‌گرفتم به فلان دکتر چقدر تعریفش میکردن خوبه بعد که اونجا میرفتم دکتر اصلیه تو بخش لیزر همین کارا ژل و بوتاکس بوده ب دکتر دیگه معاینه ام میکرد پماد و کرم میدادن تا زمانی استفاده میکردم خوب بود اما بعد قطع میکردم دستام داغون میشد باز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
فکر کنم مثل کهیر خودش باید خوب بشه تو فقط میتونی مراقبت کنی

نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شاید به پروتئین گندم حساسیت دارید حتما برید دکتر بگید براتون آزمایش سلیاک بنویسه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
من بالای ۷ ساله درگیرش بودم هر کرم و لدسیون گرونی ک بگی امتخان کردم کرما دست ساز ریادی گرفتم ولی موق ...

من اینقدر بتامتازون و کلوبتازول زدم ک نگوووو دستام دیگه نازک شده تو آفتاب که میرم داغون تر میشه دیگه خسته شدم بخاطر دستام😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا حد امکان شوینده و گرد و خاک و سرما و گرمای شدید به پوست نخورهدستکش نخی هم که همیشه پیشت باشهو مرط ...

هرکاری کنمم هم باز ظاهر میشه از ریشه نمیشه درستش کرد ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شنیدم خوب نمیشه باید باهاش بسازیاز صابون مخصوص استفاده کن و دستات همیشه مرطوب کننده بزن

هرکاری بوده کردم اما انگار ن انگار فقط دو روز خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شاید به پروتئین گندم حساسیت دارید حتما برید دکتر بگید براتون آزمایش سلیاک بنویسه

باشه عزیزم خودم فکر کنم له فلفل حساسیت دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40