2777
2789
عنوان

خب تا کی هیچی نگیم ❓ اینا چرا انقد پروئن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصن دور برم ملیت افغان ندیدم

کدوم شهر هستی عزیزم؟ما که تو مشهد رسما وسط قندهار زندگی میکنیم🤦‍♀️

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یکشنبه میگفت چرا ما حق رای نداریم😂😐

این کیه چیکارس

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
الان مدافع های ضد نژاد پرستی میان😏

اونا خودشون افغانین

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خب اگه دقت کنیم میبینیم مردم ما باهاشون خیلی بدرفتاری میکنن و بی احترامی میکنن در مقابل این بدرفتاری ها طرف مقابل هم حتما واکنش نشون خواهد داد نمیشه گفت پررویی یک نوع دفاع هست

نه من اصن تابحال نه دیدم و نشنیدم که جای باشن

شما کجا زندگی میکنی مگه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

آره شناسنامه چیه 

این نیاز به صیغه نامه طالبان داره ولش کن...😂😂

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

متاسفانه تو بعضی بیمارستانا مثل بیمارستان فرقانی قم 

تعداد نوزاد های افغان متولد شده از نوزادهای ایرانی بیشتره

و ترسم از اینه اینا مملکت رو بگیرن تا چند سال آینده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.