سلام تو رو خدا اگه کسی راجب منژیت نوزاد میدونه اطلاعاتی داره بیاد آگاهم کنه دو روز پیش پسرم ب دنیا اومد حرکتاشو زیر نظر گرفتیم یه جوری بود همش خواب بود خوب شیر نمیخورد و وقتی بیدارش میکردیم واکنشی نشون نمیداد و ب خواب ادامه میداد سریع ب دکتر اطلاع دادم تشخیص منژیت دادن از نخاع نمونه گرفتن گفتن منژیت داره الان بستریه توی اتاق ایزوله و فقط بهش سرم وصله دارم دیوونه میشم دیگه چشمام باز نمیشه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه؟؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره عزیزم انقد نگران نباش درمان دارهدکتر درباره اینکه تشخیصش زود بوده یا دیر چیزی بهت نگفت؟الان احتم ...
دکتر اصلا نفهمیدم خودمو مادرم متوجه رفتار و حرکاتش شدیم ۱۶ تیر ساعت۴ دنیا اومد فردا صبح مشکوک شدیم سریع ب دکتر گفتیم اونم رضایت مارو گرفت و آزمایش نخاعی گرفتن تا وقتی جوابش اومد بهش آنتی بیوتیک وصل بود ینی در اصل یک روزه بود ک متوجه شدیم و درمان رو شروع کردن
من برادرم ۲۹ سالش بود گرفت هنوز که هنوز باهاشه همشم باید دارو مصرف کنه . علایم برادر من وحشتنااااااا ...
ازت ممنونم ک جواب دادی خیلی نگرانم بچه من یکروزش بود ک متوجه شدم و دکتر ازش آزمایش نخاعی گرفت الان دو روزه تحت مراقبته خیلی میترسم توی اندامای بدنش مشکلی پیش بیاره بردار شما چ علائمی داره چرا هنوز باهاشه درمان نداره؟؟
ازت ممنونم ک جواب دادی خیلی نگرانم بچه من یکروزش بود ک متوجه شدم و دکتر ازش آزمایش نخاعی گرفت الان د ...
دقیقا از برادر منم از نخاع نمونه برداری کردن ، حتی چند هفته کما بود ، هیچ دکتری نمیتونست تشخصیص بده مشکلش چیه ، اونقد حالش بد بود و درد داشت خود زنی میکرد موهای سرشو میکند(هیچکدوم از حالتاش دست خوشد نبود و الانم چیزی یادش نیست)دیگه مجبوری دست و پاشو میبستن😔
تو بزرگتر ها سخته
برادر من فراموشی گرفت بر اثر مصرف داروهاش
یه مدتم رو ویلچر نشست
حواس پرتی و..
الانم کوچک ترین سرماخوردگی بگیره باز حالش بد میشه
دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤