2777
2789
عنوان

منژیت نوزادی

133 بازدید | 16 پست

سلام تو رو خدا اگه کسی راجب منژیت نوزاد میدونه اطلاعاتی داره بیاد آگاهم کنه دو روز پیش پسرم ب دنیا اومد حرکتاشو زیر نظر گرفتیم یه جوری بود همش خواب بود خوب شیر نمیخورد و وقتی بیدارش میکردیم واکنشی نشون نمی‌داد و ب خواب ادامه میداد سریع ب دکتر اطلاع دادم تشخیص منژیت دادن از نخاع نمونه گرفتن گفتن منژیت داره الان بستریه توی اتاق ایزوله و فقط بهش سرم وصله دارم دیوونه میشم دیگه چشمام باز نمیشه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه؟؟؟

مننژیتش ویروسیه یا باکتریایی؟

دکتر اول گفت نوع خاصی ندارن بعدش گفت باکتری دقیق مشخص نیست باکتری خطر ناک تره ولی می‌خوام بدونم کلا درمان داره بعدا عوارض داره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر اول گفت نوع خاصی ندارن بعدش گفت باکتری دقیق مشخص نیست باکتری خطر ناک تره ولی می‌خوام بدونم کلا ...

آره عزیزم انقد نگران نباش درمان داره

دکتر درباره اینکه تشخیصش زود بوده یا دیر چیزی بهت نگفت؟

الان احتمال زیاد تحت درمان با آنتی بیوتیکه

ان شاءالله اگه زودم تشخیص داده باشین که عوارض خاصی نمیده به امید خدا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
آره عزیزم انقد نگران نباش درمان دارهدکتر درباره اینکه تشخیصش زود بوده یا دیر چیزی بهت نگفت؟الان احتم ...

دکتر اصلا نفهمیدم خودمو مادرم متوجه رفتار و حرکاتش شدیم ۱۶ تیر ساعت۴ دنیا اومد فردا صبح مشکوک شدیم سریع ب دکتر گفتیم اونم رضایت مارو گرفت و آزمایش نخاعی گرفتن تا وقتی جوابش اومد بهش آنتی بیوتیک وصل بود ینی در اصل یک روزه بود ک متوجه شدیم و درمان رو شروع کردن

آره عزیزم انقد نگران نباش درمان دارهدکتر درباره اینکه تشخیصش زود بوده یا دیر چیزی بهت نگفت؟الان احتم ...

شما داشتید همچین موردی ؟ خوب شده؟ برای آینده عوارض داشته کم ذهن میشه؟

شما داشتید همچین موردی ؟ خوب شده؟ برای آینده عوارض داشته کم ذهن میشه؟

آره من موردای دیگه دیدم و اونایی که مثل شما زود تشخیص دادن عوارضی نداشتن عزیز

انقد خودتو ناراحت نکن و استرس نداشته باش برای شیرت و تغذیه اون کوچولوام خوب نیست

به حق شیش ماهه امام حسین خوبه خوب میشه ان شاءالله

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

من برادرم ۲۹ سالش بود گرفت هنوز که هنوز باهاشه همشم باید دارو مصرف کنه . علایم برادر من وحشتنااااااااک بود ، خدا برا دشمنم نیاره.

فکر کنم بیشتر نوزادا میگیرن زودم خوب میشن

حالا اگه سوالی داشتی بپرس عزیزم

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
من برادرم ۲۹ سالش بود گرفت هنوز که هنوز باهاشه همشم باید دارو مصرف کنه . علایم برادر من وحشتنااااااا ...

ازت ممنونم ک جواب دادی خیلی نگرانم بچه من یکروزش بود ک متوجه شدم و دکتر ازش آزمایش نخاعی گرفت الان دو روزه تحت مراقبته خیلی میترسم توی اندامای بدنش مشکلی پیش بیاره بردار شما چ علائمی داره چرا هنوز باهاشه درمان نداره؟؟

ازت ممنونم ک جواب دادی خیلی نگرانم بچه من یکروزش بود ک متوجه شدم و دکتر ازش آزمایش نخاعی گرفت الان د ...

دقیقا از برادر منم از نخاع نمونه برداری کردن ، حتی چند هفته کما بود ، هیچ دکتری نمیتونست تشخصیص بده مشکلش چیه ، اونقد حالش بد بود و درد داشت خود زنی میکرد موهای سرشو میکند(هیچکدوم از حالتاش دست خوشد نبود و الانم چیزی یادش نیست)دیگه مجبوری دست و پاشو میبستن😔

تو بزرگتر ها سخته

برادر من فراموشی گرفت بر اثر مصرف داروهاش

یه مدتم رو ویلچر نشست

حواس پرتی و..

الانم کوچک ترین سرماخوردگی بگیره باز حالش بد میشه

بعد چطور میگید توی نوزادان زیاده و زود خوب میشن؟؟ موردی بوده ک دیده باشید کامل بدون عوارضی خوب شده ب ...

بله عزیزم من خودم دوستم بچش اینطوری شد الان سرحاله

2810