سلام دوستای خوبم من نوزادمو دوهفته مونده ب زایمان تو شکمم از دست دادم دلم خیلی شکسته داغون شدم بدون هیچ دلیلی نه خودم مشکل داشتم نه بچم نمیدونم حکمتش چیه راضیم به رضای خدا امشب، شب حضرت رقیه است توروخدا نفری ۱۰تا(الهی بالرقیه سلام الله علیها) بگید خدا دوباره تا سال دیگه دختر قشنگمو بهم برگردونه دارم دیونه میشم یعنی برام جبران میکنه😭😭😭😭😭
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
معلومه فردقوی و باایمانی هستی.عزاداریتو بکن.گریه اتو بکن.اماخودتو به دست غم نده که نابود میکنه. اگه ...
اصلا ناشکری نکردم بارداری خیلی سختی داشتم وظیفم بود مادر بودن من همه کار کردم اما خدا نخواست برام بمونه امانت خودش بود منتی نیست منم وظیفم بود تا جایی که در توانم بود مراقبش باشم اما دخترم مال من نبود اسمونی بود فقط نه ماه مادری کردم براش💔💔💔امیدوارم خدا معجزشو دوباره بهم نشون بده اما سالم وبا عمر طولانی😭
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔