2777
2789

میشه بگید امپول پروژسترون چاق میکنه یا نه🤦🏻‍♀️اگه اره در حد چن کیلو مثلا🤦🏻‍♀️💔

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

چرا آخه پروژسترون؟ میدونی چقدر عوارض داره کل هورمون ها رو به هم میریزه، حرارت کبد و غلظت خون میاره چون خون رو سرد میکنه کم کم باعث کبدچرب و آندومتریوز و... میشه، میخوای چاق بشی  از راه درستش اقدام کن علت و ریشه لاغریت که مزاج و غلبه مزاج هست رو بفهم بعد درمان کن و اضافه وزن خوب داشته باش

چرا آخه پروژسترون؟ میدونی چقدر عوارض داره کل هورمون ها رو به هم میریزه، حرارت کبد و غلظت خون میاره چ ...

مرسی واقعا اخه من خودم رژیمم گلم😭🤦🏻‍♀️ میشه بگی چاق میکنه یا نه🥲💔

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پرستار نیستم ولی تو طب سنتی کار میکنم و دیدم کسایی که استفاده میکنن دچار این عوارض شدن و آره بعضی ...

واقعا😭🤦🏻‍♀️ میشه بگین مثلا با چند بار زدن وزن زیاد میشه🥲💔

راستی من خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتی

مزاج شناسی و زبانشناسی (تشخیص بیماری از روی زبان) رایگان انجام میدم و درمان گیاهی

و آموزش رایگان طب سنتی در بستر روبیکا  هم داریم

09940688893

راستی من خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتیمزاج شناسی و زبانشناسی (تشخیص بیماری از روی زبان) رایگا ...

ممنون عزیزم لطف کردید🥲🙏💚