میشه بگید امپول پروژسترون چاق میکنه یا نه🤦🏻♀️اگه اره در حد چن کیلو مثلا🤦🏻♀️💔
🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
چرا آخه پروژسترون؟ میدونی چقدر عوارض داره کل هورمون ها رو به هم میریزه، حرارت کبد و غلظت خون میاره چون خون رو سرد میکنه کم کم باعث کبدچرب و آندومتریوز و... میشه، میخوای چاق بشی از راه درستش اقدام کن علت و ریشه لاغریت که مزاج و غلبه مزاج هست رو بفهم بعد درمان کن و اضافه وزن خوب داشته باش
چرا آخه پروژسترون؟ میدونی چقدر عوارض داره کل هورمون ها رو به هم میریزه، حرارت کبد و غلظت خون میاره چ ...
مرسی واقعا اخه من خودم رژیمم گلم😭🤦🏻♀️ میشه بگی چاق میکنه یا نه🥲💔
🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من پرستار نیستم ولی تو طب سنتی کار میکنم و دیدم کسایی که استفاده میکنن دچار این عوارض شدن و آره بعضی بخاطر سردژ بیش از حدی که وارد بدنشون کرده چای هم شدن بعدش
من پرستار نیستم ولی تو طب سنتی کار میکنم و دیدم کسایی که استفاده میکنن دچار این عوارض شدن و آره بعضی ...
واقعا😭🤦🏻♀️ میشه بگین مثلا با چند بار زدن وزن زیاد میشه🥲💔
راستی من خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتیمزاج شناسی و زبانشناسی (تشخیص بیماری از روی زبان) رایگا ...
ممنون عزیزم لطف کردید🥲🙏💚