2777
2789
عنوان

چجوری بعضی پزشکا انقد بی سوادن

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 35 پست
ازمن تنها شیرخشک ک بهش ساخت پپتی جونیور بود همه شیرخشک های Arرو امتحان کردم جواب ندادقرص نکسیوم وشرب ...

سلام عزیزم خوبیدخیلی حالم بده دخترم دوباره مثل سابق شد 😔😔 بنظرت معدش در مقابل داروها مقاوم شد؟ شربت گاویکسون تعریف می‌کنند تجربشو داری؟

❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبیدخیلی حالم بده دخترم دوباره مثل سابق شد 😔😔 بنظرت معدش در مقابل داروها مقاوم شد؟ شرب ...

سلام عزیزم نه به دارو مقاوم نمیشن دارو باید حتما طبق دستور بدی قطع نکنی دوباره علائم برمیگردن.گاویسکون من ندادم ولی تجربه خودم اینه ک شربت دومتیدون تو اشتهای بچم موثر بود نمی‌دادم کلا بهم میرخت .شاید داروهایی ک پزشک داده واسش جواب نمیده ببر دکتر داروهاشو عوض کنه

سلام عزیزم نه به دارو مقاوم نمیشن دارو باید حتما طبق دستور بدی قطع نکنی دوباره علائم برمیگردن.گاویسک ...

ازدکتربهروز مقدادی با نرم افزارزوپ مشاوره بگیر برای خیلی ازرفلاکسی ها داروهاش جواب داده

سلام عزیزم خوبیدخیلی حالم بده دخترم دوباره مثل سابق شد 😔😔 بنظرت معدش در مقابل داروها مقاوم شد؟ شرب ...

والا منم داغونم سر این موضوع الان هشت ماهه نه بچم خوابیده نه خودم فقط زجر میکشم به هردری هم زدم رفلاکس پنهانش خوب نشده هنوز هست وزنش ک دیگه پیرم کرده اصلا وزن نمیگیره منم همیشه چشام اشک آلوده بابت این رفلاکس لعنتی بچم زجرمیکشه هر کاری هم ک بگی کردم

والا منم داغونم سر این موضوع الان هشت ماهه نه بچم خوابیده نه خودم فقط زجر میکشم به هردری هم زدم رفلا ...

ای بابا پس درست بشو نیستن 😔اگه تلگرام دارید آیدیمو بدم بیاید تلگرام من فردا میرم دکتر ببینم چی میگه چکار کنم ،اگه بچم بهتر شد بیام به شماهم بگم ، دیگه دارم داغون میشم

❤️