2777
2789
عنوان

چجوری بعضی پزشکا انقد بی سوادن

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به دختر من فاموتیدین داد و شربت دست ساز براش اشتهاش ، با شیر خشک بیوتامیل ضد رفلاکس

ازمن تنها شیرخشک ک بهش ساخت پپتی جونیور بود همه شیرخشک های Arرو امتحان کردم جواب ندادقرص نکسیوم وشربت پریمیدون هم واسش نوشت ک همینا یکم جلوی رفلاکس رو میگیرن البته تاحدودی کامل خوب نشده.الان هشت ماهه خواب به چشم خودم وخودش نیومده دیوانه شدم اوت اویل همش گریه میکردم حتی ی ساعت درست نمیتونست بخوابه سریع بیدارمیشد ی عالمه گریه میکرد خدا خودش به تمام مادرا رحم کنه هیچ کس اندازه ی مادر رنج وزحمت نمیکشه

به دختر من فاموتیدین داد و شربت دست ساز براش اشتهاش ، با شیر خشک بیوتامیل ضد رفلاکس

راستی روغن ام سی تی برا وزنگیری اگه میبینی واقعا وزن نمیگیره بنظر پزشک استفاده کن به نظرم خوبه

راستی روغن ام سی تی برا وزنگیری اگه میبینی واقعا وزن نمیگیره بنظر پزشک استفاده کن به نظرم خوبه

عزیزم خودم براش میگیرم چون امروز با اینکه بهش داروی اشتها دادم تاثیر خاصی رو اشتهاش نذاشته بود ، از داروخانه بخرم؟ آزاد هم میدن ؟ بدم بخوره؟

❤️
ازمن تنها شیرخشک ک بهش ساخت پپتی جونیور بود همه شیرخشک های Arرو امتحان کردم جواب ندادقرص نکسیوم وشرب ...

ای وای من ، بچتون خیلی رفلاکسش شدیده الهی بگردم چقد عذاب آوره بچه بیشتر از همه اذیت میشه طفلکیا بی زبونن خیلی براشون سخته انشالله زودتر خوب بشه درکت میکنم 

❤️
ازمن تنها شیرخشک ک بهش ساخت پپتی جونیور بود همه شیرخشک های Arرو امتحان کردم جواب ندادقرص نکسیوم وشرب ...

راستی شیرخشک پپتی جونیور اگه طعمش خوبه برای دخترم بگیرم از طعم بیومیل اصلا خوشش نیامد

❤️
https://darukala.ir/simorgh-darou-mct-oilاین خوبه بخرم؟

عزیزم دوزش رو پزشک میگه من هربار ک رفتم ازداروخونه بگیرم مواردی پیش اومده گفتن بهم برای نوزاد نداریم بخاطر همین میگم .حالا به داروخانه میتونی بگی ام سی تی نوزاد ولی دوزش رو پزشک میگه بهت

راستی شیرخشک پپتی جونیور اگه طعمش خوبه برای دخترم بگیرم از طعم بیومیل اصلا خوشش نیامد

کلا این مدل شیرخشک برای بچه ها بدمزس ظاهرا پسر من ازدوماهگی داره میخوره بخاطر همین کناراومده ولی ی ماه پیش خواستم طبق نظر گوارش کودکان کومیداژن بدم اصلا نخورد انگار خیلی بدمزه بود 

راستی بیومیل فک میکنم برپایه سویا باشه درسته؟چون سویا به اکثر بچه ها نمیسازه عوض کنی بهتره

ای وای من ، بچتون خیلی رفلاکسش شدیده الهی بگردم چقد عذاب آوره بچه بیشتر از همه اذیت میشه طفلکیا بی ز ...

درمورد فاموتیدین برای پسر من اصلا موثرنبود اگه دیدی بعداز دوهفته بهترنشد برو گوارش کودکان داروشو عوض کنه

پپتی جونیور برای رفلاکس خیلی خوبه اگه قبول کنه ولی ممکنه باطعمش کنارنیاد پپتی یک بده اونم خوبه ببین میخوره

عزیزم خودم براش میگیرم چون امروز با اینکه بهش داروی اشتها دادم تاثیر خاصی رو اشتهاش نذاشته بود ، از ...

راستی برای اشتهاش ک خوب بشه فاموتیدین فک نمیکنم جواب بده من از دکتربهروز مقدادی یکبار مشاوره آنلاین گرفتم اون داروی دیگه ای برای اشتهاش گفت یادم نیست چون من نگرفتم اشتهاش بد نبود

راستی برای اشتهاش ک خوب بشه فاموتیدین فک نمیکنم جواب بده من از دکتربهروز مقدادی یکبار مشاوره آنلاین ...

عزیزم خدا خیرت بده چقد راهنماییم کردی ممنونم ازت 💕💕

❤️