دخترم ۸ ماهه نه شیر میخورد نه غذا نه خواب داشت همشم غرغر میکرد خداشاهده تا الان ده تا دکتر عوض کردم همشون میذاشتنش رو ترازو میگفتن نه وزنش خوبه چیزیش نیست ببرش ، امروز بردمش یه دکتر دیگه فرستادش سونو گفت از دوماهگی بچه رفلاکس شدید داشته و نفهمیدید گفت این مدت همش تو عذاب بوده و سوزش معده داشته و اسید معدش میزده بالا گریهها و بی قراریاشم برای همین بود تروخدا اگه بچتون بی قراره و شیر نمیخوره یه سونو ببریدش برای رفلاکس ، خیلی گناه دارن
اره.بچم شش ماهه زجر میکشه و همیشه گشنگی میکشیده بخاطر رفلاکس ولی امان ازین دکترای بی سواد که یکبار نگفتن ببرش سونو حتی من بهشون میگفتن شاید رفلاکس داره میگفتن نه وزنش خوبه درصورتیکه که دخترم کم وزنه🥲
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چون کسایی ک خرخونی میکنن قبول نمیشن رتبه های ۵۰ هزار ب بالا با سهمیه جاشون میرن دانشگاه
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀 د /د/س/چ/چ😍 امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر من برات صبر میکنم❤