2777
2789
عنوان

فرق دوست داشتن عاشق شدن چیه

182 بازدید | 18 پست

من با یه پسری هستم ۳ ماهه میگه دوست دارم به اندازه عشق اولم ولی عاشق نیستم زمان می‌خوام برای عاشق شدن برای عشق دوم درست باید تصمیم بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست داشتن مثل این میمونه که تو چند تا غذا رو مثلا دوست داری عاشق شدن یعنی مثلا عاشق فقط یک مدل غذایی و هر جور هست هر بار تهیه اش میکنی میخوری اصولا اینایی ک میگن فقط دوستت دارم یعنی در حد دوستی باهاتم ولی اونایی ک عاشق میشن پای طرف هر جور هست میمونن.....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

نظرم اینه عشق باید تا الان به وجود میاد

از الان فقط دوست داشته شدن تو عمیق تر میشه

ولی عشق نمیشه

این فکر منه

نمیدونم چقدر درست فکر میکنم

فرقش اینه مثلا:

تو اگه دوست صمیمی داری یا دوست نه، مثلا داداشتو خواهرتو خیلی دوست داری. خیلییییی زیاد. هر کاری هم براش میکنیا. شاید جونتو هم بدی

ولی احتمالا عشق مخصوصا عشق به همسر فرق داره

شاید بشه اینجوری گفت که تمام خودتو و دنیاتو و زندگیتو میخوای براش بذاری

محوشی

توش گم شدی

فکر کنم این باشه

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.

نظرم اینه عشق باید تا الان به وجود میاداز الان فقط دوست داشته شدن تو عمیق تر میشهولی عشق نمیشهاین فک ...

چقدر قشنگ تعریف کردی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
2810