2777
2789

منم شرایط تو بودم نامزد کردم یسری اتفاق افتاد جدا شدم بخدا ادمی اومد تو زندگیم تازه میفهمم چقدر حیف بودم چقدر رفتار ادم با ادم فرق داره اولش فک کردم دیگ هیچی مثل قبل نمیشه الان خوشحالم ندارمش

صبر کن برا کسی ک لایقته

از منم نمیزاره پیج شخصی داشت باشم اصلا نمیزاشت اینستا نصب کنم دو سه سال اینستا نداشتم تا ک ب زور نصب ...

جدا شو واقعا آدم نابود میکنن ، من روزی که از اون رابطه گند اومدم بیرون انرژی م برگشت سرزنده تر شدم همون چند سالی که باهاش بودمم باعث شد از درس عقب بمونم و الان فقط یه لیسانسه بیکار باشم خدا ازش نگزره آینده م عوض کرد کاش هیچوقت نمیشناختمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا شو واقعا آدم نابود میکنن ، من روزی که از اون رابطه گند اومدم بیرون انرژی م برگشت سرزنده تر شدم ه ...

دقیقا مثل من انرژیمو میگیره من پر از انرژیم واسه کار کردنو مفید بودن ولی شدم یه لیسانسه بیکار بی عزت نفس بی اعتماد بنفس اگه ذره ایی حمایتم کنه تو کاری نمیکنه بدتر سرکوبم میکنه ک زن باید بشینه تو خونه اشپزیشو بکنه خیلی درد داره شنیدن این حرفا 

از منم نمیزاره پیج شخصی داشت باشم اصلا نمیزاشت اینستا نصب کنم دو سه سال اینستا نداشتم تا ک ب زور نصب ...

انگار افراد پارانویید الگوی رفتاری مشابه دارن این یکسال و نیم گفت من نمیتونم بیام خواستگاری بعد دیدم نمیاد رفتم با یکی دیگه الان زبونش دراز شده که تو خیانت کردی بهم متلک میندازه (اومد گریه کرد برگشتم بهش قبلی رو ول کردم )حتی میگه معلوم نیست چیکار کردی که اون ولت کرده الکی میگی بخاطر تو اینجوری کردم. میرم بیرون گوشی رو روم قطع می‌کنه قهر می‌کنه اوقات تلخلی و.../ پشیمونم که گول گریه هاشو خوردم 

جدا شو واقعا آدم نابود میکنن ، من روزی که از اون رابطه گند اومدم بیرون انرژی م برگشت سرزنده تر شدم ه ...

شما بچه ام داشتی از شوهر سابقت خیلی میترسم از بعدش بخصوص ک الان اعتماد ب نفسمو از دست دادم تو هر چیزی حداقل شما دوماه بعدض ازدواج کردی ولی من ب این اسونی نمیتونم دیگه ب کسی دیگه فکر کنم 

انگار افراد پارانویید الگوی رفتاری مشابه دارن این یکسال و نیم گفت من نمیتونم بیام خواستگاری بعد دیدم ...

الان ک اسمش تو شناسنامت نیس تو روخدا فرار کن طرف بی پول باشه ولی بددل و شکاک نباشه چون روانی میشی ایشالله یه ادم درست سر راهت قرار بگیره اینا واقعا روانی هستن خودشون از هفت دولت ازادن ولی واسه طرف مقابلشون زندگیو زهر میکنن

دقیقا مثل من انرژیمو میگیره من پر از انرژیم واسه کار کردنو مفید بودن ولی شدم یه لیسانسه بیکار بی عزت ...

اصلا جواب پیاماش نده ، من بعد جدایی هم توهم زده بود به خواهرم گفته بود که فلانی افسردگی گرفته ببرینش دکتر با من حرف نمیزنه😂😂😂  ای خدا شکرت که پنج سال صداش نشنیدم

شکر خدا اصلا به عقد نرسید رابطه م

از من از همون اولش تو دوستی همینطوری بود بچه بودم گول خوردم فکر میکردم خیلی غیرتیه روم تازه خوشحالم بودم ولی رفته رفته وقتی باهاش رفتم زیر یه سقف هر چی بزرگتر شدم دیدم چ کلاهی سرم رفته 

امیدوارم خدا خوشی بزاره سر راهتون واقعا زندگی با مرد شکاک سخته برای من اون آقا حتی نمیزاشت از شبکه ه ...

نه خنده دار نبوده عزیزم، شبکه های اجتماعی تمام زندگی ها رو بکام نابودی کشونده خداروشکر نه من دارم نه همسرم چون دیدم واقعا همسرم درست میگه آرامش توی زندگی خیلی قشنگتر از دنیای مجازیه که هزار رنگ داره و همش سیاهه