2777
2789
عنوان

عمل لوزه بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 49 پست
یعنی شما دیدی دست خالی کرد حلق بچه و چیز میز دراورد؟

اره دراورد خیلی کارش خوب و شلوغه ، ولی تاثیری نداشت دیگه قراره عمل کنیم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃

بزرگی لوزه ها خیلی عوارض داره در اینده یکیش، بدفرم شدن چانه و دندان ها هرچی زودتر عمل بشه به نفعشه بیمارستان خصوصی عمل کنید چون دولتی ها خود دکتر عمل نمکنه میده دست انترها 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزرگی لوزه ها خیلی عوارض داره در اینده یکیش، بدفرم شدن چانه و دندان ها هرچی زودتر عمل بشه به نفعشه ب ...

اره دیدم خیلی از بچه ها تو مطب پزشک قیافه هاشون عوض شده بود ، بیمارستان نیمه خصوصی و دکترشم خیلی خوبه فقط ده تومن زیر میزی برای عمل لوزه میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
2805
اره دیدم خیلی از بچه ها تو مطب پزشک قیافه هاشون عوض شده بود ، بیمارستان نیمه خصوصی و دکترشم خیلی خوب ...

اره منم دخترم داشت تغییر شکل میداد که سریع  عملش کردیم  

اخه چرا زیر میزی دیگه 🤦‍♀️ماهم بیمارستان نیمه خصوصی پارسال عمل کردیم کلا هشت تومن شد

اره منم دخترم داشت تغییر شکل میداد که سریع عملش کردیم اخه چرا زیر میزی دیگه 🤦‍♀️ماهم بیمارستان نی ...

کدوم شهرین؟؟؟ الان هزینه بیمارستان گفت ۸ تومن دکتر خودش جدا ۱۰ میگیره ، دکتر دیگم پیدا نکردم چنتا دکتر دیگه پرسیدم اونام جدا پول میگرفتن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
کدوم شهرین؟؟؟ الان هزینه بیمارستان گفت ۸ تومن دکتر خودش جدا ۱۰ میگیره ، دکتر دیگم پیدا نکردم چنتا دک ...

کرمان عزیزم 

با دست مزد پزشک و هزینه بیمارستان برای یک روز شد هشت تومن بیمارستان خصوصی خیلی خوبی هم بود

کرمان عزیزم با دست مزد پزشک و هزینه بیمارستان برای یک روز شد هشت تومن بیمارستان خصوصی خیلی خوبی هم ب ...

خداروشکر راحت شدین ، واسه پسر منم دعا کنید راحت بگذره ، 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
کرمان عزیزم با دست مزد پزشک و هزینه بیمارستان برای یک روز شد هشت تومن بیمارستان خصوصی خیلی خوبی هم ب ...

خیلی خوب کرفته اینجا یعنی مشهد که دکترا همه پولکی ، دیروز ویزیت دادم ازمایش نوشته امروز بردم نشون بدم دوباره ویزیت گرفته :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃

ان شاءالله خیره ولی دقت کنید اینقدر عمل لوزه زیاد شده همش بزا داروهای بیخوده انتی بیوتیک بی مصرف و جیب خودشون قدیم مصرف داروی گیاهی بیشتر بود مراعات یسری مسایل بیشتر 

تب ماهیانه پسرمو اونقدر دکتر ترسوندفرستاد روماتولوژی این وسطها یکی گفت رب عناب بده از عفونت گوشه دادم خوب شد که اگر خوب نمیشد معلوم نبود چی تشخیص میدادن بیسوادها

مختارید اگرعمل کردید ولی هربار سرمابخوره یا حتی ویروس گوش درد هرچی فقط رب عناب بدید تمام عفونتها رو میبره تنها درمانش همینه توی کرونا هم همین رب تجویز میشده

سلام عزیزم یه تاپیک داشتید فرورفتگی سطح سینه منم دقیقا مثل شما هستم روی هاله سینه کنار نوک از بغل موقع خوابیدن قشنگ گردالی گوده میشینم دستمو بالا میدم بازم گوده ولی کمتر هر دو سینم اینجوریه سینه چپ بیشتره بعد اگه سینه ها و هاله تحریک شه و جمع شه دیگه گودی ننیبینم اخه هاله سینم خیلی نرم و شل و انگار ورم داره از قدیم اینجوری بوده حالت شلی و ورمش اما یادم نیست به گودی دقت کرده باشم تازه فهمیدم برای شما هم اینجوری بود گاهی بود و گاهی نبود دکتر رفتید چی گفتن  ممنون میشم جوابمو بدید فردا میرم سونو ولی دارم سکته میکنم

سلام عزیزم یه تاپیک داشتید فرورفتگی سطح سینه منم دقیقا مثل شما هستم روی هاله سینه کنار نوک از بغل مو ...

سلام عزیزم ، من همونجا رفتم سونو خداروشکر چیزی نبود، بخاطر لاغری بود اون تایم خیلی لاغر شده بودم الانکه باردارم سینه هام بزرگ شدن فرورفتکی حالت عادی نیست ولی بازم دراز میکشم هستن و فهمیدم طبیعیه ، نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
انشالله به خیر و خوشی تموم میشه اصلا نگران نباش، عملش خیلی خیلی راحته فقط، بعد عمل بهش بستنی بده

سلام عزیزم من پسرمو پنجشنبه صبح عمل کردم الانکه با روز عمل ۶ روز شده چیزی نخورده جز بستنی ژله  و عدسی درس میکنم میکس میکنم باز میکس شده رو از صافی رد میکنم چیزی به کلوش نچسبه ، دکتر کفته یکشنبه واسه معاینه ببریم تا اون موقع چیزی ندیم بهش ، شما چند وقت چیزی ندادی بچم واسه غذا گریه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
2810