2777
2789
عنوان

عمل لوزه بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 49 پست
ان شاءالله خیره ولی دقت کنید اینقدر عمل لوزه زیاد شده همش بزا داروهای بیخوده انتی بیوتیک بی مصرف و ج ...

اره زیاد شده منم از خیرش گذشتم عمل کردیم الان ۶ روز شده خداروشکر هروپف شبا نداره همین دوره تفاهمش تموم بشه ولی بینیاش کیپه هنوز 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
سلام عزیزم ، من همونجا رفتم سونو خداروشکر چیزی نبود، بخاطر لاغری بود اون تایم خیلی لاغر شده بودم الا ...

والا منم همش در نواسان وزنم یبار لاغر میکنم یبار چاق ولی بخاطر سنم سینه هام دیگه تغییر نمیکنه اما دقیقا مثل شمام دراز میکشم گود میشه دو طرف میشینم در حالت عادی گود نیست دستم بالا میبرم همونجا که موقع دراز کشیدن گود میشه موقع بالا بردن دستم گود میشه خلاصه خیلی ترسیدم بعد دیدم سینه هام سفت میشه دیگه گود نمیفته برا شمام اینجوری بود؟که سینه هاتون هاله ش سفت شه دیگه گود نیفته؟

بعد سونوگرافی چی گفت ؟

چقدر خوشحال شدم یکی مثل خودمو پیدا کردم مردم و زنده شدم  چند روزه 

ببخشید زیاد سوال کردم از بس اضطراب دارم منم فردا نوبت سونومه اما میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ، من همونجا رفتم سونو خداروشکر چیزی نبود، بخاطر لاغری بود اون تایم خیلی لاغر شده بودم الا ...

انشالله که همیشه سلامت باشی خدا رو شکر که خوبی ایشالله بسلامتی نی نی بدنیا بیاد منم دعا کن فردا میرم سونو رحم و سینه و .. مشکلی نباشه  خیلی اضطراب دارم 

سلام عزیزم من پسرمو پنجشنبه صبح عمل کردم الانکه با روز عمل ۶ روز شده چیزی نخورده جز بستنی ژله و عدس ...

سلام عزیزم پسر نازت خوبه 

خداروشکر که عملش به خیر و خوشی تموم شد 

منم تا ده روزی بهش غذاهای سفت نمیدادم مثلا همون برنج خورشت رو خیلی ابکی و نرم میدادم 

2805
انشالله که همیشه سلامت باشی خدا رو شکر که خوبی ایشالله بسلامتی نی نی بدنیا بیاد منم دعا کن فردا میرم ...

ممنونم عزیزم ، ایشالله میری هیچی نیست فقط استرس الکی داشتی

امید به خدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
والا منم همش در نواسان وزنم یبار لاغر میکنم یبار چاق ولی بخاطر سنم سینه هام دیگه تغییر نمیکنه اما دق ...

اره دقیقا همینجوری بودم الانم همینجوری ام دستمو بالا میگرفتم 

میرفت داخل یا دراز میکشیدم میکشیدم گود میشد ، الانم همینجوری ام با اینکه بزرگ‌تر سفت شدن موقع دراز کشیدم گود میشه زیر نوک سینه، دکتر حراج رفتم گفتن کار دکتر زنان نیست ، مردم بود سینه هامو معاینه کرد بعدم فرستاد سونوگرافی خیلی ترسیده بودم گفتم حتما جیزی بوده که بعد معاینه فرستاده سونو مردمو زنده شدم ولی خداروصدهزار مرتبه شکر هیچی نبود ، شمام میری ایشالله که جیزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
سلام عزیزم پسر نازت خوبه خداروشکر که عملش به خیر و خوشی تموم شد منم تا ده روزی بهش غذاهای سفت نمیداد ...

سلام عزیزم اره عمل کردیم الان روزه هفتمه گاهی اوقات میگه گلوم میسوزه دکتر کفته تا یکشنبه که ببینمش هیچی ندین ولی از دیروز چیزای نرم شده داره بهش میدم غذا میخاد ، این چند روزم بگذره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
سلام عزیزم اره عمل کردیم الان روزه هفتمه گاهی اوقات میگه گلوم میسوزه دکتر کفته تا یکشنبه که ببینمش ه ...

نگران نباش درد و سوزش تا چند روز طبیعی تا میتونی بهش بستنی، فالوده، حتی گاهی نوشابه گازدار بده

ممنونم محبت کردی ایشالله سلامت باشی هم خودت هم نی نی❤️❤️

سلام عزیزم چند روزه تو فکردم ، رفتین سونو ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
سلام عزیزم چند روزه تو فکردم ، رفتین سونو ؟

سلام مهربون خوبی بله رفتم همون فیبرو کیستیک سینه و تعدادی کیست ۲ تا ۵ میلی متری داشتم که نوشته فالو آپ روتین و نرمال پیشنهاد میشه ، فالو آپ روتین و نرمال هر چند وقت یکبار میشه؟ 

هنوز دکتر نرفتم منتظر جواب ازمایشمم ممنونم از دلواپسیتون عزیزم‌

لوزه سوم خطرناکه

عمل اسونیه ، سنشم مناسبه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
2810