2777
2789
سال ۹۷ وقتی بچم پنج سالش بود باشگاه میرفتم یک‌روز دخترمو بردم با خودم همه تعجب کزده بودن فکر میکردن ...

من مدام بخاطر بالاهایی که سرمون اومده یسره ایت الکرسی و 4قل میخونم یکی بهم گفت همینقدرم که هستید بخاطر همین هاس که میخونی من دلم خونه از روزگار این چشم زخم   

من چشم زندگیمو و سلامتی شوهرم و هررررچی داشتم رو ازم گرفت و ثابت شده بهم رو زور و فرزی شوهرم دست ن ...

گاهی خودمدن ه چی داریم تو چشم میکنیم 

گاهی همه چیزم ا  چشم زخم نیست و عدم مدیریت همه اموالو به فنا میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا رو میخونی در امانی

میگم ی عالمی بهم گفت همینا تا اینجا نگهتون داشته بااینکه تعریف کردم چیا به سرمون نیومده جانی و مالی و اعتباری و کاری هرررچی بگی از کفمون رفته درحالیکه خداشاهده گفتن نداره در حد توانم کمک میکنم مدام صدقه میدم ذره ای بدخواه کسی نیستیم و یا حسادت اصلاااا تو وجودمون نیس ریا نباشه درماه یمیزان کمی به دوتا بچه معنویم کمک میکنم ولی زندگیم فقط سربالایی و شوهرم از همه بدتر دلم برای اون میسوزه همه جوره به فنا رفته  دیگه نمیدونم کی قراره روی اسایش رو ببینیم  

منم نابود شدم دقیقن هم همونجاهاییم که چشم زدن بیمار شد همون قفسه سینه

الهی درکت میکنم منم شوهرم کشتی گیر بود زورش مثه تکاورا بود بخدا تو دوستیمون 5 طبقه رو از دیوار گرفت صاف رفت بالا برام کلید خونمونو اورد ولی 4 بار به جراحی سنگین کشید و سکته قلبی کرد مدام همه حای بدنش درد داره دیگه وقتی میگه اینجام درد میکنه تعجب نمیکنم من که نابودم انقدر دلم زار از این دنیا و ادماش که نگو   

بنده خداخدا سلامتی بده بهشون😔

الهی امین ..همچنین به شما عزیزم...ولی تونستی حرز جواد بگیر من بعد حمله قلبی همسرم گرفتم دیگه نمیدونم والا سپردم بخدا که همسرم بیماری قلبیش خوب بشه ولی تاثیر هم داشته مدام گردنمونه تاثیر مادی هم زیاد داره ولی من برام مهم سلامتی همسرمه ..

گاهی خودمدن ه چی داریم تو چشم میکنیم گاهی همه چیزم ا چشم زخم نیست و عدم مدیریت همه اموالو به فنا می ...

بله اینو قبول دارم اتفاقا ولی ن اینکه همیشه اینطوری باشه یا هررررکاری کنی برای همه سود باشه برای تو ضرر یا در مورد انواع بدبیاری ها اونم پشت سرهم چی بگم ..یا خیلی چیزا که انگار اختیارش دست ادمی نباشه میدونی تا تو شرایط قرار نگیریم نمیتونیم نظر قطعی بدیم من خودم بعد اتفاقاتی که برای همسرم زندگیم افتاد دیگه 12 ساله کار میکنم بخدا نمیتونم بگم چقدر دارم تلاش میکنم ولی بعد 12 سال 12 تومن میگیرم درصورتیکه کارم خیلی توش جای پیشرفت داره و دارم میبینم چقدر تواین شغل خیلیا پیشرفت مالی و جایگاه کاری کردن ولی من به در و دیوار میزنم فقط برمیگردم عقب البته دیگه بهشون فک نمیکنم چون انگار ناامیدتر میشم و برام زندگی بی تفاوت شده ولی امیدوارم همه بتونیم روزی به ارامش برسیم

بله اینو قبول دارم اتفاقا ولی ن اینکه همیشه اینطوری باشه یا هررررکاری کنی برای همه سود باشه برای تو ...

شوهر خود من هر کاری میکنه و هر حرکتی میکنه معذدت میخوام زرتی واسه همه تعریف میکنه مخصوصا ننش و داداشش  هدچی هم میگم فایده نداره 

نصف دنیا رم بهش بدن سر سال با بی مدیریتیش همه رو به هیچ میرسونه 

بیشتر اتفاقا از خودمونه 

چشم زخم حقیقت داره ولی دیگه ریز ریز زندگی چشم زخم نمیشه 

منکه خودم نتونستم گیر زندگی رو درست کنم

شوهر خود من هر کاری میکنه و هر حرکتی میکنه معذدت میخوام زرتی واسه همه تعریف میکنه مخصوصا ننش و داداش ...

اره همسر منم اتفاقا میگه ولی بهتر شده یعنی بخاطر شرایطی که سالهاس براش پیش اومده دیگه اعتباری نداره و رفت امد نداریم ..خودشم ناراحته ی زمانی همه ازش نظرخواهی میکردن الان سختشه تو این شرایط باشه ولی اگه تنها ضرر زیان مالی بود ادم میگفت ی چیزی وقتی هیچی پیش نمیره و تو رکود کاملی اونم ن ی سال ن دوسال مدتهای طولانی و اینکه هی پشت هم بیکارستان و انواع اقسام دردا ادم دیگه میبره ...منکه دیگه بی حس شدم و اصلا فکر نمیکنم میگم تموم بشه بره برام مم نیس خسته اس روح و روانم