2777
2789

سلام 

صبح یک شنبه ی شما بخیر باشه🌾

تاپیک های قدیمیم هست و بچه های قدیمی بنده رو میشناسند.

هر گوشی بلااستفاده دکمه ای و ساده حتی خاموش دارید که بکارتون نمیاد مدلهاشون رو بفرمایید ان شالله خریداری میشه.

📲 یا اینکه تصویرش رو در پیام رساان به شماره زیر ارسال کنید:

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

هر سوالی هم در مورد سخت افزار داشتید در خدمتم.

بپرسید جواب میدم سر فرصت.

اگر هم این تاپیک براتون مفید نبود، ی صلوات برای سلامتی خودتون و عزیزانتون هدیه کنید🍀🌿

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

تک تک سوال ها یا پست ها جواب داده میشه.

اگر دیر جواب دادم حمل بر بی ادبی نشه🌻

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ارد دارم فقط سوکت شارژر خرابه دکمه ایه 

یه نوکیا کوچیک دارم مدلشو نمیدونم اندازه کف دسته اونم کار نمیکنه 

یه سون استار ازینا که در دار هست سفید اون باطریش بادکرده فقط 

یه شیائومی نوت ۹ دارم هاردش مشکل داره 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ما یه گوشی دکمه ای قدیمی داریم رمز داره روش به هر کی دادیم نتونست رمزشو باز کنه

سلام

بله دیگه کابلهای آنلاک اینها منقضی شده

میخواین بفروشیدش؟

یه ارد دارم فقط سوکت شارژر خرابه دکمه ایه یه نوکیا کوچیک دارم مدلشو نمیدونم اندازه کف دسته اونم کار ...

سلام

عکس همه رو به پیام رسان زیر محبت کنید

0933

320

1212

سلام می تونم از شما در مورد اینستا سوال بپرسم ؟

سلام

بنده اینستا ندارم و اطلاعاتم تو این مورد بسیار کمه

سلامعکس همه رو به پیام رسان زیر محبت کنید09333201212

سلام یه گوشی قدیمی دکمه‌ای سونی اریکسون c901 دارم

قاب پشتش شکسته

مدتهاست روشن نشده

یه سامسونگ جی پنج هم دارم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏