2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

267 بازدید | 39 پست

خانما من الان بیدار شدم تو خواب دیدم خونه مادر شوهرمم یه شیر منو دنبال میکنه بقیه هم نشستن دارن نگام مکنن شیر منو گرفت هی شوهرمو بقیه رو صدا مکنم بیایین نجاتم بدین سرشونو میندازن پایین.

هر کی تعبیر بلده خواهش مکنم‌تعبیر کنه

صدقه بده خیره 

بعضی خوابا هم تعبیر نمیشه یا خیر میشه 

برای خانواده من بدترین خواب رو هم ببینند برعکسش اتفاق خوب میافته

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بدنت خون اومد؟ 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
این خواب تعبیر داره از اون خوابهای چرت و پرت نیست

بنظرم بدترین چیز تلقین منفیه😊

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

ربطی نداره به خواب 

من نمیدونم چه اصراریه که طرف خواب دیده پرتعبیر 

حالا هی اصرار اصرار که الکیه ولش کن   مگه میشه ؟وقتی شیر میاد تو خوابت یعنی دشمن داری والسلام دیگه موج منفی و این حرفا نیست 

ولی تعبیر بیخودم نباید بکنیم 

باید واقعی باشه تعابیرمون

من تو تعبیرخواب واردم تعبیرش این هست که دشمنی دارید که برای شما شمشیرشو از رو بسته و علنی میکنه توی ...

من چندین و چند بار خواب دیدم که خودم رفتم خاستگاری یه اقایی ک در واقعیت علاقه ای بینمون نیست 

یا من رفتم خاستگاری اون یا اون اومده خاستگاری من 

اخرین باز هم دیشب بود که داشت میگفت برادرم گفته ما /خانواده اقا /باید مثل یک خانواده اصیل بریم خاستگاری 

چرت و پرته کلا به نظر شما تعبیر داره؟ 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
ربطی نداره به خواب من نمیدونم چه اصراریه که طرف خواب دیده پرتعبیر حالا هی اصرار اصرار که الکیه ولش ک ...

مادرم خواب دیده بود از چرخای ماشین پدرم آتش میزند بیرون 

خداروشکر هیچی نشد که تازه وضع اقتصادیشون روز به روز بهتر شد

این یه مورد 

یکی خواب دیده بود چند سگ بسته شده قلاده دار دارن رو ب خانواده‌ام زوزه میکشن بازم خداروشکر از امتحانا سربلند بیرون اومدیم خلاصه اینکه،،

عزیزم همیشه ک نمیشه همه چی گل و بلبل باشه 

ادمیزاد هم سختی باید ببینه هم خوشی 

[QUOTE=345373983]عزیزم همیشه ک نمیشه همه چی گل و بلبل باشه  ادمیزاد هم سختی باید ببینه هم خوشی [/QUOTE

مثبت اندیش ترین آدمارو میشناسم که بدترین سرنوشت رو داشتن و هنوز شکرگذارند 

2810