2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 39 پست
من چندین و چند بار خواب دیدم که خودم رفتم خاستگاری یه اقایی ک در واقعیت علاقه ای بینمون نیست یا من ر ...

بستگی داره به 

مجردبودنت 

کی این خوابارو ببینی  اول شب باشه یا دم صبح 

همیشه تو فکرش هستی یا نه

مادرم خواب دیده بود از چرخای ماشین پدرم آتش میزند بیرون خداروشکر هیچی نشد که تازه وضع اقتصادیشون روز ...

خب خواب ها یه نوع هشدارن 

حتما که نباید دقیقا اتفاق بیوفته

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خواب ها یه نوع هشدارن حتما که نباید دقیقا اتفاق بیوفته

شاید 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
بستگی داره به مجردبودنت کی این خوابارو ببینی اول شب باشه یا دم صبح همیشه تو فکرش هستی یا نه

مجردم

تقریبا ۳ ساله هفته ای یک بار یا بیشتر میبینمش یه جورایی مثل اعضای خانوادمون حساب میشه برام اما هیچ رابطه عشقی بینمون نبوده و نیست 

فقط اون اوایل ی کوچولو بهش علاقه مند شدم ک اون علاقه الحمدالله پرید 

گاهی صبح گاهی اول شب گاهی ظهر 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
صدقه بده خیره بعضی خوابا هم تعبیر نمیشه یا خیر میشه برای خانواده من بدترین خواب رو هم ببینند برعکسش ...

خواب زوزه سگ تعبیرش چندان مهم نیس که بخواد زندگیتو فلج کنه واحساسش کنی 

یا همون اتیش گرفتن لاستیک ماشین 

اون اولی تعبیرش به یه دشمن ضعیفه که داره پشت سرتون حرف میزنه  حالا باید حسش کنی تو زندگیت؟؟؟نه 

شما اگر خواب دیدی که دندونت افتاد و تو خاک گم شد  و پیدا نشد 

تموم صدقه های عالمو که بدی تعبیرمیشه  وتعبیرشم بده 

خواب زوزه سگ تعبیرش چندان مهم نیس که بخواد زندگیتو فلج کنه واحساسش کنی یا همون اتیش گرفتن لاستیک ماش ...

درسته 

اگه دندون افتاد تو دستم اما حس کردم زشت شدم چی؟

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
مادرم خواب دیده بود از چرخای ماشین پدرم آتش میزند بیرون خداروشکر هیچی نشد که تازه وضع اقتصادیشون روز ...

این خوابا ظاهرشون به نظر بده ولی در حقیقت تعبیرشون خوبه..نه اینکه تعبیر بد بوده و اتفاق نیفتاده

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید
بستگی داره به مجردبودنت کی این خوابارو ببینی اول شب باشه یا دم صبح همیشه تو فکرش هستی یا نه

یه بار هم‌خواب دیدم که دست کسی که بهش علاقه مند بودم رو گرفتم 

مادرم وسطمون بود 

ما از پشت سر مادرم دست همو گرفتیم 

دم صبح بود

حدود ۵ ساله که ندیدمش ولی تا پارسال دوسش داشتم

یه بار هم‌خواب دیدم که دست کسی که بهش علاقه مند بودم رو گرفتم مادرم وسطمون بود ما از پشت سر مادرم دس ...

اینا خوابهایی با تعابیر ملایم هستش و گاها بی تعبیر 

عشق واحساس غلبه کرده بر طبعت که میبینی 

خوابهای با تعابیر بالا نمونه اش اینها هستش 

مثلا ببینی که عقرب نیشت زد 

یا داری شیر میخوری 

داری شیرینی میخوری یا ترشی 

داری غسل میکنی و ..

.

اینا خوابهایی با تعابیر ملایم هستش و گاها بی تعبیر عشق واحساس غلبه کرده بر طبعت که میبینی خوابهای با ...

خیلی ممنون از پاسخگوییتون🌹

۱۵ تا صلوات براتون فرستادم 

من تو تعبیرخواب واردم تعبیرش این هست که دشمنی دارید که برای شما شمشیرشو از رو بسته و علنی میکنه توی ...

دیدم جاریم وپدر مادر شوهرمو شوهرم نشستن هی شوهرمو صدا مکنم هیچکدوم نمیان نزدیکم

2810