2777
2789
عنوان

نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 225917 بازدید | 2754 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشول جون ببخشیداااااااااااااااا ولی من فکر می کنم عکس انداختن شما از کارهای لیلی باعث میشه که اون فکر کنه شما خوشت میاد... زیاد از کاراش در مواقع خطری عکس نگیر چون خودم هم این احساس بهم دست داد موقع عکس گرفتن از آیشین دیدیم اینطوری دوست داره بیشتر آتیش بسوزونه
ماشا ا... ش باشه دخترت ببوسش زیاد
منم دقیقا دیشب نصفه شب توی همین فکر بودم میشول جون در از جونش دور از جونش باشه ولی موقعی که کار خطرناک میکنه خیلی تحویلش نگیر اونوقت دلش گنده میشه برای خطر
من اگر رز کار خطرناک کنه وایمیسم بربر نگا تو چشماش می کنم بعدشم ولش می کنم می رم خودش میفته دنبالم التماس حساب می بره زیاد اگر خیلی کارش بد باشه دعواشم میکنم مثلا یک هفته پیش جلوی چشم هممون منزل پدرم روی مبل راه رفت انگار که مبل ادامه داره با پا اومد زمین دویدم بغلش کردم اما کلی هم دعواش کردم رفته بود واسه مامانم ناز میکرد
تینا و لیلی منم همیشه دعواش میکنم یه وقتایی رو دستش هم میزنم حتیداد هم میزنم اما لی یچشم سفید تر از این حرفهاست

این عکسها مال دفعات هزارم هست.

دختر من خیلی چشم سفید و به قول مامانم خیره تشریف داره
الهی من فدات بشم شیطون . مامان لیلی یه وسیله هایی هست مخصوص بستن کشو. لوازم سیسمونیا و خیابون بهار دارن. مال کشو. گوشه های میز. در کمد و کابینت. اونارو بگیر امتحان کن. فکر کنم خوب باشه. بابا پس من بچمو حلوا حلوا کنم بذارم رو سرم. فقط کشوها رو باز میکنه وسایلشو میریزه بیرون. بدبختانه عاشق یه کمد کوچیکه که توش دارو و قرص و این چیزاس. من یک ثانیه هم ازش غافل نمیشم. ولی تا حالا نرفته بشینه تو کشو.
ماشالا به رز ناناز و لیلی شیطون بلا. خوش به حالتون می تونین ازشون عکس بگیرین.ترانه این روزا تا دوربین یا موبایل می بینه میاد به سمتش و اصلا نمیذاره عکس بگیریم ازش.

فاطمه خییییییییییلی حال کردم با شیطونی های لیلی. جیگرشو:**
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
2810