دخترم ۲۲ ماهشه دیگه میخوام از شیر بگیرمش. از هر روشی استفاده میکنم بیخیال سینه نمیشه. شده ۲ ساعت گریه کرده ولی بدون شیر نخوابیده. لاک و چسب هم فایده نداره. راهکاری دارید بشه گرفتش یا شیرمو کم و خشک کنم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عطاری یک چیزی داره میزنی تلخ میشه بچه نمیتونه بخوره ولی من بودم دلم نمی اومد اینکارارو کنم سیرش میکردم با غذا بعد کم کم شیر گاو با استکان میدادم ، حتی دیدم بعضیا دو هفته از صبح زود تا شب میرن خونه دایی خاله بچه با بچه هاتون بازی کنه یادشون بره یا پارک میبرن
بذار سه ساعت گریه کنه اخرم خسته میشه می خوابه اصلا تسلیمش نشو
با شکم پر بخوابون
من میگفتم اوف شده دیگه نزدیک نمیشد ولی هفته ی اول واقعا سخت بود باید حوصله کنی
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
دلسوزى نكن بدنت ازبين ميره مكشش بيشترميشه ضعف مياره بدنت
دقیقا بخاطر همینا خیلی خسته شدم
بعضی وقتا اینقد شیر میخوره دیگه از خودم متنفر میشم از حوصله میرم. یا یه وقتایی که میاد پیله میکنه میگه شیر دیگه مغزم رد میده خدا کمکم میکنه که داد نمیزنم