2777
2789
عنوان

قطع شیر کودک(شیر مادر میخوره)

164 بازدید | 27 پست

سلام خانوما

دخترم ۲۲ ماهشه دیگه میخوام از شیر بگیرمش. از هر روشی استفاده میکنم بیخیال سینه نمیشه. شده ۲ ساعت گریه کرده ولی بدون شیر نخوابیده. لاک و چسب هم فایده نداره. راهکاری دارید بشه گرفتش یا شیرمو کم و خشک کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عطاری یک چیزی داره میزنی تلخ میشه بچه نمیتونه بخوره ولی من بودم دلم نمی اومد اینکارارو کنم سیرش میکردم با غذا بعد کم کم شیر گاو با استکان میدادم ، حتی دیدم بعضیا دو هفته از صبح زود تا شب میرن خونه دایی خاله بچه با بچه هاتون بازی کنه یادشون بره یا پارک میبرن 

قبلتر باید کم کم شروع میکردی 

یهویی هم بچه اذیت میشه هم خودت

بذار سه ساعت گریه کنه اخرم خسته میشه می خوابه اصلا تسلیمش نشو

با شکم پر بخوابون

من میگفتم اوف شده دیگه نزدیک نمیشد ولی هفته ی اول واقعا سخت بود باید حوصله کنی 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
عطاری یک چیزی داره میزنی تلخ میشه بچه نمیتونه بخوره ولی من بودم دلم نمی اومد اینکارارو کنم سیرش میکر ...

وای اره مامانمم میگه ولی من اصلا دلم نمیخواد این حس رو تجربه کنه. خودم یه بادوم یا تخمه تلخ میخورم حالم بد میشه. این که بچس و بی دفاع

قبلتر باید کم کم شروع میکردی یهویی هم بچه اذیت میشه هم خودتبذار سه ساعت گریه کنه اخرم خسته میشه می خ ...

اره خیلی دیر اقدام کردم

الان از ۱۰ که بیدار میشه تا ۳ که باز میخوابه شیر نمیخوره. ولی وقت خواب باید بخوره

مامانم میگه من دو سال و نیم شیر خوردم. آخرم نقاشی ترسناک کشیده بی خیال شدم😂😂گفتم شاید به کارت بیاد

🤣🤣🤣🤣 نسل الان سرتق تر از این حرفان

من لاک سیاه زدم به سینم میخندید و میخورد

دلسوزى نكن بدنت ازبين ميره مكشش بيشترميشه ضعف مياره بدنت

دقیقا بخاطر همینا خیلی خسته شدم

بعضی وقتا اینقد شیر میخوره دیگه از خودم متنفر میشم از حوصله میرم. یا یه وقتایی که میاد پیله میکنه میگه شیر دیگه مغزم رد میده خدا کمکم میکنه که داد نمیزنم 

دقیقا بخاطر همینا خیلی خسته شدمبعضی وقتا اینقد شیر میخوره دیگه از خودم متنفر میشم از حوصله میرم. یا ...

اصلادلسوزى نكن استخوان هات نابودميكنى

شيرگاو كم كم جايگزين كن باشيشه شير

2810