2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند حبههههه روزانهههه 😐

داداش شکلات نیستا

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

تو غذا میریزیم اونم نه همیشه و به مقدار زیاد. تو بعضی غذا های خاص در حدی که طعم بگیره. 

خالی خوردنش سلیقه ایه خیلیا دوست ندارن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بستگی به غذاش داره که سیر باهاش بیاد یا نه هر روز نیست که

مثلا با قرمه سبزی،  باقلا قاتق و باقالی پلو دو حبه سیر

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

وای منکه یه پیج شمالی دارم غذا خوردنشو میذاره یه مدت هرروز نگاه میکردم ببینم چی میخوره،پیاز خام،خیارساده،سیر خام یا ترشی،باقالی خام،برنج و تخم مرغ ابپز،اکثرا هم با دست،دیگه نمیدونم همشون اینجورن یا نه

من اصلا نمیتونم بخورم یدونه بخورم معده درد شدید میگیرم 

خانواده من الان اصلا نمی‌خورم فقط فصل بهار ک سیر تازه هست 

اونم با بعضی غذاها در حد سه یا 4 حبه 

هرروز ک سیر نمی‌خورن معدشون سوراخ میشه 😕😕الان هم ک هوا گرمه بوی گند میگیرن 😣

هنوز خستگیِ اسپرم برنده بودن،تو بدنمه😌
وای منکه یه پیج شمالی دارم غذا خوردنشو میذاره یه مدت هرروز نگاه میکردم ببینم چی میخوره،پیاز خام،خیار ...

نه عزیزم همه اینجوری نیستن 

هنوز خستگیِ اسپرم برنده بودن،تو بدنمه😌
2810