2777
2789

من خاطره خیلی داشتم (من مطلقه بودم و دو تا بچه داشتم)

توی دوران دوستی بلافاصله که با هم رل زدیم از همون اول بی دلیل دسته گل میخرید برام 

ساعت رولکس و باکس کادو میخرید 

انقدر خرت و پرت میاورد در خونه که خانواده میگفتن خبریه و ما نمیدونیم؟ بهشون گفتم که دوست پسر پیدا کردم و قصدمون جدیه 😍😂

همه خانوادمون خبر دار شدن حتی بچه هام و اینکه خوشحال شدن که دوباره دارم سر و سامون میگیرم 

حالا اینم بگم که همسر توی چه دوران رفاقت و دوران عقد اصلا غصه پول نمیخورد چون باباش هم چند تا کارخونه داشت هم طلا فروشی 

کارخونه به بچه هاشم داد اما شوهر من خودش کار میکرد متکی به بابا و داداشش شوهر خواهرش نبود 

من اونو کم کم به خانواده و فامیل معرفی کردم و توی دوران دوستی هم رفت و آمد داشتیم و رابطمون علنی شد 

اصلا همه میگفتن بهمون نمی خورد سن بالا باشیم خیلی بچگانه عاشق هم بودیم 

انقدر خاطره داریم که نمیدونم کدومو بگم باید یادم بیاد 

ما هر روز بیرون بودیم و کادو میداد بهم 😍😍

فقط ی خاطره بدش هست که هیچوقت یادم نمیره یبار شوهر سابقم که کاملا طلاق داده بودمش اومد در خونمون با خانوادم کار داشت 

گرفت مثل سگ کتکش زد انقدر زدش تا رفتن دادگاه و کلانتری 

اونم بخاطر منننن!!!😐😂

حالا شما بگید 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا 🤱🏻💚

من فکر می‌کنم رل بزنم نامحرم محسوب میشه چجوری باهاش راه برم

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقتون پایدار عزیزمممم

فقط 37 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

شبیه قصه بود🤣

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
همسرم خلبانه و ی شب گردنشو کبود کرده بودم بعد مامانش جلو من گفت اثر هنری بعد به من اشاره کرد گفت هنر ...

وای😂😂😂😔😔

فقط 37 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

همسرم خلبانه و ی شب گردنشو کبود کرده بودم بعد مامانش جلو من گفت اثر هنری بعد به من اشاره کرد گفت هنر ...

واییی خدا نصیب کافر نکنه این حس رو 

منم این کارو صد بار باهاش جلو خانوادش و خانوادم کردم 😂💔

مامان آناهیتا -آراد -آرتا 🤱🏻💚

توی دوران نامزدی زیاد بیرون میرفتیم یه شب رفتیم پارک موقع برگشت زدیم کنار میوه خریدیم توی ماشین بخوریم اون موقع صیغه محرمیت خونده بودیم داشتیم میوه میخوردین یهو پلیس اومد زد به شیشه دوتا مرد و یک زن خلاصه تا مرز سکته رفتیم ازمون اسم و فامیل اسم پدر و مادرمون رو پرسیدن دیگه فهمیدن نامزدیم ولمون کرده هنوز یاد زنه میوفتم عصبی میشم دیگه خیلی پررو شده بود داشت سوالای چرت میپرسید ولی بعدش چقدر خندیدیم😑🫤هنوز از اونجا رد میشم استرس میگیرم

ولی من بعد شما ها دیگه زندگی نکردم🥀
2810