2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدا جدی بگیرین اگه مشکل ژنتیک دارین آزمایش قبل از ازدواج خونا بهم نخوره ازدواج نکنین

یکی از دخترای آشنامون با فامیلاشون ازدواج کرد

دختره ماااااااه طلاقش دادن چون نمیشد بچه دار بشن

حیف دختره اخ دلم میسوزه اینقدر خوبه فرشته اس

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
نمیدونم مشکل من ژنتیکی محسوب میشه یا نه ولی من از اول یه دندون از بقیه کمتر درآوردم و کلا نداشتم از ...

نه منظورم مشکل ژنتیکی که روی بارداری و بچه اثر بزاره

سلام عزیزم پی جی دی میکنی

منم دارم با همسرم ناقل ژن اس ام ای هستیم پچه اولم که بدنیا اومد و فوت کرد و دومی هم سقط کردم مشکل داشت 

موندم چیکار کنم که بچه سالم داشته باشم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

تورو خدا جدی بگیرین اگه مشکل ژنتیک دارین آزمایش قبل از ازدواج خونا بهم نخوره ازدواج نکنینیکی از دختر ...

خیلیی بده ما فامیلی نیست مشکل ژنتیکی ارثی خواهرم ناقل بود خواهرزاده عزیزمم گرفت منم آزمایش دادم ناقل نباشم میخوام بچه دار شم خیلییی استرس دارم

خیلیی بده ما فامیلی نیست مشکل ژنتیکی ارثی خواهرم ناقل بود خواهرزاده عزیزمم گرفت منم آزمایش دادم ناقل ...

خوب بستگی داره بیماری چی باشه 

مغلوب یا غالب 

بیماری خواهرت غالب هست ، یک ژن معیوب کافیه 

خیلیی بده ما فامیلی نیست مشکل ژنتیکی ارثی خواهرم ناقل بود خواهرزاده عزیزمم گرفت منم آزمایش دادم ناقل ...

تهران هستی کجا دکتر میری؟ 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

سلام عزیزم پی جی دی میکنیمنم دارم با همسرم ناقل ژن اس ام ای هستیم پچه اولم که بدنیا اومد و فوت کرد و ...

نمیدونم هنوز ناقل هستم. یانه ج آزمایشم نیومده اما خب شانسی دیگ باید باردار شد بعد آزمایش ژنتیک داد ببینی سالمه یانه البته اگر ناقل باشی اگرم چند تا مشکل داربشن دیگه باید آی وی اف کرد که اونم هزینه بره خیلییی

2810