2777
2789
عنوان

مرد خیلی قدرشناسی هست

3597 بازدید | 30 پست

همسرم آدم واقعا قدرشناسی هست محبت ها و‌کارای منو‌ ندیده نمیگره جبران میکنه فوری نمونه آش دوشب پشت هم‌اشپزی کردم اما من باهاش سرسنگین هستم‌تو فاز بی محلی بعدشام ظرفارو شست اشپزخانه رو مرتب کرد خیلی هم دیروفت اومده بود خونه الانم زنگ زد گفت شب شام درست نکن میریم بیرون

دیده من دوشب شام پختم خواسته جبران کنه به خواهرم که میگم تعجب کرد میکه من کم مرد دیدم خودش مدام بگه بریم بیرون 

خواستم از اینجا بهش بگم مرد من خیانت برا ذات تو لکه بزرگی بود حیف شدی جون دیگه به چشم من نمایی ببخشید دلم گرفته بود گفتم تاپیک بزنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

قبل خیانت هم قدردان بود ؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر شما خیانت کرد؟ باورم نمیشه😐

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

به شدت

دردشون چیه خیانت میکنن اخه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
شوهر شما خیانت کرد؟ باورم نمیشه😐

خودمم هنوز بعد ماه ها باورم نمیشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ای جاننن، متأسفم عزیزم،،خدا به دلت آرامش بده... 

همسر منم خداروشکر ازهرلحاظ درک بالایی داره.. 

خوشحال بودم برات،، خط آخر دگرگونم کرد،، دنیابه کامت الهی😔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
دردشون چیه خیانت میکنن اخه

میدونم ذاتش خراب نیست 

میگه گول خوردم راست و دروغش پای خودش برام مهم نیست 

خودمم هنوز بعد ماه ها باورم نمیشه

شما نباید از خوشیای زندگیت تو این سایت میزاشتی

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

ای جاننن، متأسفم عزیزم،،خدا به دلت آرامش بده... همسر منم خداروشکر ازهرلحاظ درک بالایی داره.. خوشحال ...

امیدوارم برا یه لحظه هم این دردو هیج زنی حس نکنه 

امیدوارم برا یه لحظه هم این دردو هیج زنی حس نکنه

الهییی آمیننن

خدابهت آرامش قلبی بده،، چرا آخه باید همچین بشه.. بخدا دلم لرزید.. 

برای آرامشت قرآن میخونم،، غصه نخور عزیزم غصه نخور 💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️