خودم تعطیلات عید مسافرت شیراز بودیم نامزدم سر یه مسئله ای از حرکتی که کردم خوشش اومد برام یه دسته گل خرید 😂دیگه ما هدیه ای ندیدیم بعد اون
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
خیلی فشار عصبی روم بود سر یه سری مسائل که خیلی حق داشتم ،ولی خب آرامش حفظ کردم و به سری مسائل خانوادگی که منجر شرمندگی و تشکر و معذرت خواهی شد ،نه دست گل به عنوان هدیه و تشکر بود 😂🤦🏻♀️
نه دست و دلبازه حسابی خرید کردیم بعدش اونا دیگه حساب نمیشن😅
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هدیه تولدم برام کوله بدمینتون خرید.... هر ماه هم چند دست لباس ورزشی به سلیقه خودش سفارش میده همین ی ساعت پیش هم تو اینستا چند دست لباس سفارش داد البته اینا دیگه روتین فک نکنم هدیه حساب بشه
پیش دوستاش روم داد کشید من از ماشین پیدا شدم رفتم اونور اتابان بزرگ بود و شلوغ خیلی ترسناک بود از قیافم دید که ترسیدم کپ کردم داد زد چرا اومدی اگه ماشین میزد بهت چ ق......ی میخوردم منم بغض کردم س روز وقتی نگاش میکردم گریه ام میگرفت ناراحت شده بودم جلو دوستاش اونجوری کرد دیدم شب زنگ زد اماده شو میام دنبالت منم رفتم شام بردم بیرون و انگشتر گرفت و حسابی از دلم در اورد گفت تکرار نمیشه نگران خودت بودم