2777
2789
میدونم سایتشو نمیشناسم

نگا مثلا ترندیول ترکیه میری چیزی انتخاب میکنی بعد یه سری پیج و کلا آدما هستن ک کارشون اینه محصول رو از اونجا میخرن و میارن واست حالا به علاوه پول کالا پول باربری و دستمزد اونی هم ک آورده باید بدی کلا گرون در میاد

برو اینستارو بگرد کلی پیدا میکنی

اما ما مسخره تو نیستیما

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی میدونم اشتباه کردم معذرت میخوام. اگه میخواید گزارش بزنید

نه گزارش چرا فقط دیگه نکن ❤

سوالتم مستقیم بپرسی زودتر به جواب میرسی

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه گزارش چرا فقط دیگه نکن ❤سوالتم مستقیم بپرسی زودتر به جواب میرسی

خب اخه تاپیک های قبلم پرسیدم هیچیکس جواب نداد

خودمم میدونم کارم اشتباه بود

مرسی❤

بچه ها نخندینااا🥲🖤

خجالت نمیکشی تاپیک سرکاری میزنی

گزارش زدم واست

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حالا چی میخوای ک ایران پیدا نکردی؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫