2777
2789
عنوان

پسر دوسالم

126 بازدید | 14 پست

پسرم عکس خوراکی های موردعلاقه شو رو فلش کارت یا کتاباش یا تو تلویزیون نگاه میکنه جیغ میزنه قشقرق راه میندازه که من همین الان اینو میخوام هرچی میخوام حواسشو پرت کنم باز ب جیغ زدن ادامه میده اینقدر که تا سرش داد نزنم ساکت نمیشه دیونه شدم از دستش. کسی بوده بچه ش اینجوری باشه. با اینکه کتک نمیخوره اما منو باباشو میزنه چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میزنه بایستی دستاش بگیرید و مانع بشید و فقط بهش بگید نه نزن کار خوبی نیست. و از دسترسش خارج بشید تا این عادت رو کم کم ترک کنه

دختر منم از 17 ماهگی خوراکی ها رو میدید میخواست فعلا کوچیک میشه حواسش پرت کرد

بهتره ی خوراکی که خیلی دوست داره مثل بستنی همیشه تو منزل داشته باشید، شاید اون لحظة قبول کرد

نه خیلی راستش

نیاز اصلی بچه بازیه وقتی نیازش تامین نمیشه رو خواسته هاش مث خوراکی و اسباب بازی پافشاری میکنه اگر نیازش به بازی تامین شه دیگ اینجوری پافشاری نمیکنه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
وقتی میزنه بایستی دستاش بگیرید و مانع بشید و فقط بهش بگید نه نزن کار خوبی نیست. و از دسترسش خارج بشی ...

چندبار دستشو گرفت اما با قدرت دستشو میکشه میزنه. بخدا به هیچ صراطی مستقیم هرچی میخوام سمت چیز دیگه حواسشو پرت کنم فایده نداره

نمیدونم چه بازی باهاش کنم

جان؟ دنیایی بازی هست

مطمینم کلی اسباب بازی داره با اونا شروع کنید

دنبال بازی قایم موشک بازی با لگن و قاشقا با لحاف تشک و بالشا بازی با توپ و...

هر چه از دوست رسد نیکوست...
چندبار دستشو گرفت اما با قدرت دستشو میکشه میزنه. بخدا به هیچ صراطی مستقیم هرچی میخوام سمت چیز دیگه ح ...

چقدر سخت

دختر منم برای بیرون رفتن خیلی اصرار میکنه و کلی گریه میکنه تو این مواقع هر کاری کنم بدتر میکنه، فقط باید گریه بکنه تا منصرف بشه

تلویزیونو چیکار کنم

سلامسلام عزیزم یه خواهشی ازتون دارم شمارو خدا درخواست دادم قبول کنید بعد اگه دوست داشتین لغو کنید خواهش میکنم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
2810