2777
2789
میگن ای وی اف زمان و مدت نداره همیشه میشه کرد ولی بدنمون داره با داروها از بین میره چرا خدا مارو این ...

هعی خدا نمی دونم حکمتت چیه ؟! یه نگاهی به ما هم بکن دلم پوسید فک کنم من لایق بچه نیستم افسرده شدم از بس تصور کردم باردارم ولی پریود شدم دلم میخواد جیغ بزنم هر دفعه که به همسرم میگم خورد میشم 

آیا خدا کافی نیست ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ولی خیلی بهترازاینه که این همه دارو هورمونی مصرف کنیم آمپول بزنیم عذاب بکشیم میدونی همین آمپول ...

میدونم خب شما برنامتون چی بود چیکار کردین چیاخوردین چی نخوردین میشه بگین 

هعی خدا نمی دونم حکمتت چیه ؟! یه نگاهی به ما هم بکن دلم پوسید فک کنم من لایق بچه نیستم افسرده شدم از ...

ولی من برا شوهرم فرقی نمیکنه چون خودش دو تا داره این منو بیشتر عذابم میده.دیروز من داشتن گریه میکدم اون جلوی من ادا درمیاورد میرقصید 😭😭😭نمیدونم برا دلداری دادن من بود یا از بیخیالیش

ولی من برا شوهرم فرقی نمیکنه چون خودش دو تا داره این منو بیشتر عذابم میده.دیروز من داشتن گریه میکدم ...

درک نمیکنه خب چون بچه داره ،میفهممت چقدر سختته انشالله خدا کمکت کنه زودتر حامله بشی براحتی زایمان  کنی به نظرت کربلا کسی بره دعا کنه حاجت میگیره ؟ 

امام رضا خیلی رفتم فایده ای نداشت در خونه ی کی بزنم التماس کنم ؟

آیا خدا کافی نیست ؟
من که دیگه دارم نام امید میشم خیلی عذاب میکشم میبینم حامله نمیشم دکترا هم که هیچی نمی فهمن

منم مثل توام بخدا گاهی ناامید میشم ولی بعد میگم خدا میده بهم دوباره سعی میکنم

خیلی گفتم نمیده

میدونی اومدم اینجا به امید دلداری ولی میبینم خیلیا مثل من دردشون یکیه و من دارم بقیه رو دلداری میدم خدا خودش بهمون رحم کنه .خدایا خودت رو نشون بده بزرگیتو مرحمتت رو بخشندگیت رو .اخه تو بخشنده ای برا دل ماها هم این خوشحالی رو ببخش😭😭😭😭😭