2777
2789
عنوان

کسی هست مرا یاری کند

75 بازدید | 4 پست

سلام خانما...اگه کلاس اول یک مدرسه دیگه ثبت نام کنیم داخل سایت مای مدیو اسم دانش آموز ثبت  قطعی شده باشه...الان مدرسه شاهد قبول شده باشه برای ثبت نام کتاب اسم مدرسه قبلی میاد...کسی میدونه چطوری باید ثبت نام اولی رو حذف کرد...باید چکار کرد...ممنون میشم اگه کسی میدونه اطلاع بده...

مم دقیق نمیدونم ولی همین اتفاق برای خودمم افتاد من دهم اخرین نفری بودم که شاهد قبول شدم(امتیازم کم بود ولی قبول شدم) بعد پدرم اینا همه رفتن مدرسه ای که منو ثبت نام کرده بودن و کلی صحبت اینا تا اینکه گرفتن پروندمو بعدش اسممو وارد این سیستم کردن 

برید همون مدرسه دیگه بپرسید یا اگرم نهایتا کتاباش توی اون مدرسه بود میرید تحویل میگیرید دیگه

البته الان ک داره درست یادم میاد درسته من هم کتاب نداشتم اول سال!! 

یکم طول کشید تا کتابای من رو اوکی کنن 

مم دقیق نمیدونم ولی همین اتفاق برای خودمم افتاد من دهم اخرین نفری بودم که شاهد قبول شدم(امتیازم کم ب ...

مهم برام اینه حدف میکنن اون رو از مدرسه یا نه طول میکشه خذفش..ممنون که جواب دادی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مم دقیق نمیدونم ولی همین اتفاق برای خودمم افتاد من دهم اخرین نفری بودم که شاهد قبول شدم(امتیازم کم ب ...

تا دوشنبه مدارس بسته....دوشنبه هم ءداشتن برا ثبت نام مدرسه شاهد...ممکنه ثبت نامش نکنن شاهد..دردسر داره