2777
2789
اونم کلی از طرف اونا معذرت خواهی میکنه و وقتی موقعیتش پیش بیاد بهشون تذکر میده
الان مدتیه که دیگه هیچ مشکلی پیش نیومده
با مادر شوهرم هم از وقتی با محبت رفتار میکنم اونم واقعا خیلی رفتارش بهتر شده مثلا یه بار به شوهرم گفتم من دلم برا مامانت تنگ شده بیا شب بریم اونجا وقتی رفتیم شوهرم گفت که من چی گفتم مادر شوهرم خیلی خوشحال شد
من رو رفت و آمد خیلی حساسم مثلا دوست ندارم برم خونه کسی که نیومده خونه ام اما در مقابل شوهرم اصلا حساس نیست یکی دوبار خواهر شوهرام یا برادراش نیومده بودن و شوهرم گفت بریم خونه هاشون منم قبول کردم کار سختی هم نبود (اما قبلا سر همین قضیه باهاش لج میکردم ) نمیدونین چه قدر ازم تشکر کرد حالا هر وقت من بگم نه اون هیچ حرفی نمیزنه
یه دفعه که خیلی شوهرم خوشحال شد این بود که یکی از خواهراش زمان سقطم نیومد دیدنم بعدش شوهرم گفت بریم خونه اش منم قبول کردم ایشان هم علاوه بر کلی تشکر و قربون صدقه به خواهرش گفته بود که خانم من خیلی فهمیده است با این که دیدنش نیومده بودی اومد خونه تو و کلی خواهرشو خجالت داد
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/ تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103
پردیس جان من قبل از ازدواجم یه موجود بسیار بد دهن عصبی و لجباز بودم ادم بدی نیستم ها ولی خوب اینجوری بودم به هیچکس هم رحم نمی کردم بعد از ازدواجم به حدی از همسرم محبت دیدم که شرمنده شدم خیلی اذیتش کردم نمی تونم بگم چیکارا کردم باهاش! واقعا از فکر اینکه این کارها رو کردم هنوزم شرمنده ام . یک بار که اومده بود محل کارم جلوی همه کاری کردم گریه کنه البته نمی خواستم گریه کنه ولی یه طوری دلش شکست که همون جا با این همه غرور و ... گریه کرد اون روز از شدت شرم تغییر کردم. هنوزم گاهی جنی می شم ولی خوب ارامش ایشون باعث شده من هم اروم بشم بچه ها به همتون می گم من یکی از عزیزام اخلاق همسرش مثل من کاملا جنیه. یادتون باشه بعضی از اقایان دوست ندارن اذیت کنن ولی یدفعه یه کاری می کنن که نمی تونن درستش کنن من متاسفانه اخلاقام همه مردونه است برای همین می گم بهتون که محبت کنید و بدونید که طرفتون یه دنیا مدیونتونه حتی اگه نگه به شما ولی خودش می دونه که محبت شما اونو یه انسان دوست داشتنی کرده
ببخشید طولانی شد
پردیس جان من اول نوشته های قبلی م هم گفتم که ایشون دست پرورده یک مادر فداکار و بخشنده هستن و از لحاظ خانوادگی پدر تحصیلکرده و مادری فوق العاده فوق العاده مهربان و دوست داشتنی دارن.
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به فاصله یک کوچه از مادر شوشو زندگی می کردیم خیلی نزدیک بودیم چند سال اینطوری زندگی کردیم ولی تا نگفتن نرفتم خونشون ولی در خونم همیشه براشون باز بود اتفاقات خیلی خیلی بدی هم افتاد نمی گم همه چی گل و بلبل بود نه! ولی به کمک مادر شوشو و همسری تونستیم به بقیه بفهمونیم که بیخیال زندگی ما بشن . فضول حسود و ادم نادون همیشه بوده و هست نمی شه که همه چی عالیه عالی باشه. یادتون باشه زیاد دور و بر خونه فامیل همسری پیدا نشید فکر نکنید رفتید اونجا باید مثل کزت کار کنید اگر بقیه خانواده کار کردن شما هم کمک کنید اگر نه که بهترین پیشنهاد رو من از همین جا گرفتم که همسری رو اماده کنید که بیا منو از اشپزخونه با خواهش ببر بیرون و ... یادتون نره اگر خواهرشوشو و جاری و از این جور ادمها هم دارید ببینید چه جور ادمیه اگه ادمه که خدا بهتون لطف کرده وگرنه زیاد خودتونو هلاک نکنید. اگر پیش فامیلای خانواده شوشو دعوت شدید حتما یه کادو واسه بچه خونه ببرید این قسمت معجزه می کنه و جلوی همه اول از همه کادوی اون کوچولو رو بدید بذارید خنده و خوشحالی اون بچه اولین چیزی باشه که تو جمع نشون داده می شه و انرژی مثبتی که اون کوچولو می ده تا اخر شب برای همه بسه همسر و مادر شوشو یکی از افتخاراتشون اینه که من همیشه یه چیز حتی ارزون واسه بچه ها دارم.
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx
مامان محدثه عالیه ممنون بازم ادامه بدین.ماری جون پس همینجا به خاطر داشتن اینچنین همسری بهتون تبریک میگم.اغلب ما سعی داریم گرمای عشق و عاطفه رو در خونهمون شعله ور کنیم اما اینقد یه تنه تلاش میکنیم دراخر خسته و ناامید میشیم،اگه مردای دیگه خودشون یه قدم بردارند ما هزار قدم میریم جلو.و چون هنوز مردان ما نمیدونند گاهی انقدر محبت خرج بچه و زندگی و خودشون میکنیم که گاها به خلأ عاطفی میرسیم وصد افسوس که کمتر مردی به این درک و شعور میرسه.اغلب ما زنان باید در تکاپو باشیم،خانومای عزیز فقط نذارید اجرای بعضی از این سیاست ها براتون عادت بشه تا حدی که شوهرتون اونو وظیفه تون محسوب کنه...بازم ممنون ادامه بدین خواهشا
یه خواهش دیگه اگر جائی رفتین و متوجه شدین دارن سوء استفاده می کنن نگین من نمی تونم و ...

چند وقت پیش خونه خواهرشوشو دعوت بودیم این بنده خدا هم خودشو رسما تیکه پاره کرد جلو همه که به من بفهمونه ظرفها مال تو!!!!! روزای عادی من خودم مثل خانم کمک می کنم اصلا نیاز به این اداها نبود!!!! منم دیدم داره از این اداهای خواهر شوشویی درمیاره رفتم اشپزخونه یه چند تاظرف و بیخود کثیف کردم گذاشتم اونجا که اونارم بشوره، اما جلو مامان شوشو طوری وانمود می کردم که دارم مثل کزت کار میکنم؟! خودم می دونستم که دارم چیکار می کنم اونم می دونست. بعد ظرف میوه رو برداشتم شروع کردم چرخوندن و اخر سر هم به همسری سرویس دادن. اگر چند سال پیش بود کل ظرفها رو می شستم و تا اخر مهمونی به خودم فحش می دادم و به خونه نرسیده با همسری دعوا و .... اون شب همسری منتظر بود یه چیزی بگم اما با ظاهر اروم تونستم این اداهاش رو جمع کنم و وقتی رسیدیم خونه هم فقط می خندیدم. ممنونم از تمام دوستانی که این سیاست خوب و به من یاد دادن
باورتون می شه من اولین درس زندگیمو سالها پیش از یه فیلم سینمایی گرفتم؟!

اقاهه معتاد بود خانمش وقتی فهمید به همسرش محل نمی ذاشت، غذاش و میداد سفرشو مینداخت اما انگار واسه دیوار داره این کارا رو می کنه یه روز معتاده به شدت گریه میکرد و میگفت هر کاری میخوای بکن دعوا کن هر چی دلت میخواد بهم بد و بیراه بگو فقط کم محلی نکن، من اون روز فهمیدم مردها احتمالا نسبت به بی اعتنایی واکنش نشون می دن. اینو تو زندگیم پیاده کردم وااااااای واقعا روی اکثر اقایون جواب میده من تاحالا کسی و ندیدم که هلاک نشه.

اگر همسرتون از لحاظ خانوادگی یا اجتماعی یا ... از شما پایین تره مبادا مبادا خودتون رو پایین بیارید که ایشون رو مثلا بالا ببرید که من هرجا اینو دیدم یه اتفاق ساده دنبالش هم بوده: اقایان هم یاد میگیرن و شما رو بعد از یه مدت خوار میبینن و باورشون میشه که کسی شدن، مواظب باشید شأن خود و خانوادتون رو همیشه حفظ کنید اگر جسارتی شنیدید به موقع و به جا جواب بدید.
ممنون mrs mari جون
ممنون پردیس جون
ممنون مامان پارسای گل
و
ممنون از همهء مامانایی که می آن اینجا و سیاست ها رو می گن
الهی همیشه در آرامش زندگی کنین
با حقیقت باید زیست. امّا، واقعیت را ـ تنها ـ باید دانست.
سلام ممنون ماری جون....
پردیس جون و آبی جون هم که همیشه خوبن و خوب یاد میدن

ماری جون حتما هر روز برای شوهرت صدقه بده که زندگیتون چشم نخوره.....شوهر شما از فرهنگ و منش بسیار خوبی برخورداره

مرسی عزیزم لطف دارید.

یک چیز دیگه که البته نمی دونم درسته یا نه!

من هر وقت برای نگهداشتن نی نی از خواب بیدار میشم یه بهانه ای هم میارم که همسری هم بیدار بشه میدونید اگر عادت کنن که شما مسئول این کارا هستید یه کم واسه خودتون هم سخت میشه. یه بار میگم عزیزم چراغ رو روشن کن یه بار میگم عزیزم لطفا یه لیوان اب بده، مطمئن باشید کسی از دو بار بیدارشدن از خواب نمیمیره ولی اگه هر شب این کارو بکنید میفهمه که چقدر سخته تا صبح هی بیدارشدن و خوابیدن با استرس! اینها فقط تجربیات منه که تازه تازه بهشون رسیدم و دوست دارم اگر فکر میکنید چیزیش اشتباهه به من بگید تا بتونم به موقع اصلاح کنم. ممنونم.
مرسی ونوس جون.لطف داری خانمی.
ماری عزیز امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشی.بنظر منم کار درستی میکنی.البته اگه همسرمون مجبور نباشه صبح زود بیدار بشه و یا کارش جوری باشه که هشیار بودن براش مهم باشه خوب روشیه.باید حس کنند پدر شدند و پدر شدن هم مسئولیتهای خاص خودش رو میطلبه که یکیش هم کمک در نگهداری فرزنده.
ماری جون ،ابی ارامش عزیز من دخترام دوقلواند شوهرم کنارم نیست که بدونه نکهداریشون نگه داری از اونا چه قدر سخته اما در کل مردایی در اطرافم میبینم که خودشون بدون اینکه زن درخواست کنه کمک میکنند.تا کمی همسرشون استراحت کنه...من میکم درستش اینه،اکه نکی خودش انجام بده زیبا و ایده اله.حالا باید ببینی ماری جون جنبه شوهرت چقد بالاست که فردا منتش رو سرت نمونه...
ونوس جون از نظر لطفت ممنونم عزیزم.راستی با مادر شوهر رابطه محترمانه برقرار کنید.با خواهر شوهر وجاری هیج حرفی به صورت خصوصی در هیج شرایطی نزنین.با شوهرتون به خونه مادر شوهر برید.ازشوهرتون نزد مادرش شکایت وغیبت نکنین.از جزئیات مخارج و خریداتون بهش جیزی نکین. توی بحثهای خانوادکیشون شرکت نکنید
ماری جان من کاملا با قضیه شب بیدار شدن بچه موافقم....چون خودم صدمه بدی از رعایت نکردن این موضوع خوردم....از اول چون من شش ماه مرخصی داشتم و شوشو میرفت سرکار نگذاشتم هیچوقت شب بیدار بشه برای بچه وقتی هم که مرخصی من تمام شد و هر دو میرفتیم سرکار باز هم میگفتم کاری از دستش برنمیاد پس چرا بیدارش کنم ولی غافل از اینکه متاسفانه ایشون فکر کردن همه مسئولیتهای بچه با منه و این وظیفه منه....اصلا متوجه نشد که من چقدر به فکرش بودم و بهش لطف کردم

راستش من خودم احساس میکنم تنها کار درستی که تو زندگیم انجام دادم این بود که همیشه حتی وقتی حوصله نداشتم هم همراه شوهرم به خونه مادرش اینا رفتم...هرگز هرگز اجازه ندادم که همسرم به تنهایی اونجا بره...همیشه طوری رفتار کردم که یعنی منم دوست دارم اونجا باشم ....راستش خانواده خوبی داره ولی بهرحال احتیاط شرط عقله
اینطوری اگه زمانی هم حرفی راجع بهشون بزنم باور میکنه که حق با منه چون بهش میگم من اونا رو خیلی دوست دارم و دلم براشون تنگ میشه و ...
ونوس جون تازه اینو اضافه کنم که هیچ وقت زحماتمون برای نگهداری از بچه به چشمشون نمیاد. ولی کافیه بجه یه عطسه بزنه ،یا تو رفتارش مشکل داشته باشه،اغلب تقصیراتش میفته گردن ما زنها.که مراقب نبودی و خوب تربیت نکردی و حواست به خودت و این حرفها...وهرکز نمیفهمند بجه دوست داشتنی ترین موجود برای مادره...خوبه که مرد غاطی کودک داری وکودک پروری بشه تا درکش از مسایل بالا بره
سلام
ببخشید منت چی و بذاره؟ من این قسمت رو متوجه نشدم!

چقدر جالب راست میگی نباید درخصوص قیمت خریدهاتون توضیح بدید! من اینو بعد از این همه سال الان فهمیدم اخه من اگر خریدی میکردم میگفتم فلان قیمت از فلان جا خریدم که اگه اونام دوست دارن برن بخرن، تازه تازه دارم میفهمم که تنها کاری که میکنم این بوده که داشتم اعلام میکردم من فقط اهل خرید هستم خبری از پس انداز پولای همسر نیست!
می دونید من یه اشتباه خیلی خیلی بزرگ دیگه هم کردم که متاسفانه راهش باز نیست درستش کنم اونم اینه:
من چون مادر شوشو رو خیلی خیلی دوست دارم همیشه براش کادوهای خیلی گرون میگیرم شده چند برابر حقوقمو می دم و براش یه چیز اساسی میگیرم که حال کنه البته ایشون واقعا بهم ثابت کرده که توقع نداره ولی خیلی دوسش دارم و اینطوری خودم راضیم که شاید لطفاشونو جبران کنم اما اشتباهم این بود هر وقت میگفتن چرا زحمت کشیدی برای اینکه همسرم رو بزرگ کنم می فهموندم که کادو ازطرف دوتامونه درصورتیکه کل پول و من داده بودم و الان فهمیدم اونا فکر می کنن کل پول و همسری داده و من فقط پزشو می دادم!!!!!!
2810