2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه تجربهای که خودم تو زندگیم داشتمو مگم
تقریبا دو هفته بعد از عروسیمون مادرشوشو اومد خونمون بهم یه کاره ماست درست کردنو یاد بده منم ساده میذوقیدم بعدها این شد برام درد سر ......وضیفم شده بود ....بدم میومد
به خودم میگفتم هیچ تازه عروسی دیگه ماست و دوغ درست نمیکنه

به شوشو میگفتم به مامیت بگو دیگه شیر نگیره من نمیدرستم ....باهم دعوامون میشد ...بعدشم نهماست میخرید نه دوغ منم مجبوری درست........

تا اینکه یروزگفتم باید با پنبه سر برید
من هم خونه مادر شوشو در حد سفره برداشتن یا آب کشیدن پیش دستی کمک میکنم. وقتی اونجام زیاد قاطی صحبتاشون نمیشم. کم حرف میزنم. زیاد دعوتشون نمیکنم. خودم هم میرم اونجا نمیذارم برامون غذای جدا بپزه.خداروشکر تا حالا هیج مشکلی هم باهاشون نداشتم. فقط جاریم برعکس من بود که دقیقا از اونجا که میرفت خونه محال بود با شوهرش دعوا نشه
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
سلام دوستان
من یک چیزی که همیشه به کمکم می آد وقت شناس بودنه .هر چیزی رو هرجایی نمی گم .موقعیت رو بررسی می کنم هروقت شوشو سر حال بود و یا موقعیت مناسب بود حرفمو با زبون خوش می گم .هیچ وقت محکومش نمی کنم . مثلا می گم می دونم تونمی دونستی این کار یا ... منو ناراحت می کنه الان ازت می خوام حواست به این نکته باشه .
سحر جون ...... ببخشید اینو میگم اما به نظر من تا عقد هستین جدا شو ... به نظرم این مرد مشکل داره

نیلاب جون ........ منم با دوستان موافقم ... خب چرا بری آشپزی خودتو به زحمت میندازی؟ بذار همون تن ماهی بخوره. یا بگو بعضی وقتا از بیرون غذا بگیرین. تازه وقتی کمتر آشپزی کنی قدر دستپختتم بیشتر می دونه :) به نظرم باید خودت شوهرتو بیشتر تو کارای خونه درگیر کنی، از چیزای ساده شروع کن ... مثلا اینکه کفش بچه را پاش کنه یا لباس خودشو اتو کنه... باهاش دعوا نکن. با لحن مهربون و شیطنت آمیز باش حرف بزن، اینجوری بیشتر اثر داره ... اگه توی کاری هرچند کوچیک کمکت کرد ازش تشکر کن، بوسش کن ... بهش بگو اگه توی کارای خونه کمتر خسته بشی برای اون انرژی بیشتری داری و اگه توی بچه داری کمکت کنه بهتر میتونی به خودش برسی ... به نظر من سعی کن زمانهای دونفره ای داشته باشین مثلا بچه را بذار پیش مامانت یا مامان اون و دوتایی برین رستوران.

دوستان در مورد مشکل منم نظر بدین لطفا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=279363&PageNumber=6

سحر جون عجب دوران نامزدی دارید شما !!!!
واقعا چقدر بده دوست خوبم سعی کن حتما به حرفای دوستان توجه کنی
راستش من نمیدونم چی بگم!!! ولی بهتره با مادر و یا کسی که میدونی راهنماییت میکنه در میون بزاری تا در این رابطه فکر عاجل بکنی
به نظر منم عمر و جوانیت رو به پای کسی بزارکه قدر شناس باشه

نیلاب جون منم با نظر دوستان و مامان پارسا موافقم
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند....
2810