2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاطفه جون ، مامان پارسا خوبین؟ چند روزی اصلا نتونستم بیام سر بزنم ، چه نکته های خوبی اضافه شدن
honey جون و نازان عزیز ممنون از نکته ها و تجربه ها ـ من هم جز دو سال اول ازدواج که سوتی های بیشماری میدادم الان دیگه هیچ جا " حرف زیادی" نمی زنم ـ تعریف و تمجیدهام که بگوش شوشو میرسه کیفور میشه ، فراوووووون
با حقیقت باید زیست. امّا، واقعیت را ـ تنها ـ باید دانست.
سلام دوستان
منم کسی رو می شناسم که سیاست عمه نازان رو داره
اون الان تقریبا یه کوزه پر از سکه طلا برای بچه اش جمع کرده
تقریبا از سال 60 درست بعد از ازدواجشون
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند....
سلام به همه خانووووما، بچه ها انقد سوالم سخت بود که هیچ کی جواب نداده؟؟؟؟؟ واقعا به کمک احتیاج دارم نا امیدم نکنید ایشالا ک هیچ وقت ناامید نشین،هر چی به ذهنتون میرسه بگین حداقل
سلیا شاید بهتر باشه که ظاهرتو عوض کنی نمیدونم. رنگای روشن رنگ موی متنوع. کلیپس مویی اگه م.هات کوتاهه. دامن یا پیراهن کوتاه . لاک جیغو..................
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
سلام به همگی
یه چیزی دقیقا درسته اینکه توجمع کمتر حرف بزنیم وبیشتر شنونده باشیم
من اولا خیلی حرف میزدم تو جمع بعدش الانم که ازدواج کردم مامانم میگه یه سری ازفامیل میان میگن عاطفه ساده اس خاک برسرم.........
چیکارکنم؟
atefe kheilyyyy bahali
door az joonet , chera khak bar saret????? khib yekam tamrin kon

tamrin kon ke dige too jam harf nazani
saket bashi
ba khodet begoo ta kasi azam soal nakone harf nemizanam , harvaght chizi migam ke azam soal konan , vagarna ta 1ruze tamam ham age gharare kasi ba man harf nazane manam ba kasi harf nemizanam
intori tamrin kon

ya mitooni hata bazi vaghta ba mobilet ahang goosh koni ba handsfree ,,, sareto garm kon be ye chizi
manam vaghti too bazi jama az mozoe bahs khosham nemiad hands free estefade mikonam
منم این ماه مامان میشم چرا که نه ؟!!!!!!!!
دیدی گفتم این ماه مامانم....((((خدایا هزاران بار شکر))))
دوستان سلام..مرسی بابت پیشنهاد خوبه همگیتون...

اما به نظرتون کار جالبی هست که تو مهمونی آدم حرف نزنه و هندزفیری بذاره؟؟

غیر اجتماعی به نظر نمیرسه؟ من اگه عروسمون اینطوری باشه میگم حتما بلد نیست 2کلمه حرف بزنه و اعتماد به نفس نداره.
2810