2777
2789
مادر بزرگم یه نصیحتی همش به ما دخترا داشت . میگفت : هیچوقت لحظه ورود شوهر از اتفاقای بد طول روز یا از خراب شدن شیر آب یا ........ حرف نزنین
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

are maman parsa joon
man 27 salame vali enghad az dabirestano daneshgah zarbe khordamo sadegi kardam keeeeeeeeeeeeee dige ba khodam shart bastam be hich kasi roo nadam o ba kasi kheilyyy ghati nasham
bazam in etefagh miofte vali nesbat be 5sale pish donyaaaaaaaaaaaaaa donyaaaaaaa tajrobe kasb kardam
منم این ماه مامان میشم چرا که نه ؟!!!!!!!!
دیدی گفتم این ماه مامانم....((((خدایا هزاران بار شکر))))
va ye chize kheilyyy mohem ham ke yad gereftam ine ke hich mohabatio bavar nadaram , nake bad bin bahsam , na
vaghti yeki bejoz khanevadam ke midoonam az samime ghalbe behem mohabat mikone sari havasamo be karash jam mikonam , chon montazere ye zahro ye zarbeye mohklamam azash ke vagheanam in etefagh oftade va man khame mohabatesh nashodam

masaln man iran zendegi nemikonam , ye ruz sobh jarim zang zad behm halo ahvalo ...... koliiiiiiiiiiiii ja khordammm ,, chon ma baham tamase telefoni nadarimmmm ,,, fahmidam ye kaseyi zire nim kasa manam ziad behesh roo nadadamoo sari goftam kheilyy khoshhal shodam , goshio midam hamsaram ta poole telefonet ziad nayad ke bad az chnad ruz fahmidam vagheannn ham kariiiiiiiiiii dashte , vali zede hal khorde
vali age in ghaziye 4sal pish etefagh mioftad mesle oskola migoftam ghat kon khodam zang bezanam o koli amare khodamo shoharamo midadam
valiii hala zerangggggggggggggg shodam
baba in hame khanome ba siasattttttttttttttttttttttttttttttttt khob biyaid shoma ham harf bezanid
hala hame sade shodan
mage siasat bade
man khodam ye jahayi ye siasatayi daram ke badesh khodam be khodam migam afarin
vali bazi vaghta ham engad sadegi mikonamo roo dast mikhoram ke az asabaniat gerye mikonam
siasat chize khobiye
lotfan biaid ba eftekhar tarif konid
نمیدونم اسم این زرنگیه سیاسته برنامه ریزیه ولی هر چیزی هست به نظر من کار عالی هست میگم تا اونایی که هنوز مامان نشدنم یاد بگیرن

همین جاری من که از همه چی ایراد میگیره یه دختر ۸ساله داره که قبل از بارداریش تا الان ماهی یک سکه طلا برای دخترش میخره یعنی دخترش الان حدودا 110 تا سکه ی تمام داره یعنی یه چیزی تو مایه های 92000000 تومان
البته زن و شوهر هر دو شاغلن و پول سکه هارو هر ماه نصف به نصف میدادن
یعنی وقتی دخترشون بیست ساله بشه 215000000 تومان حد اقل بدون در نظر گرفتن سووووووودددد سکه ها نقد و بی دردسر داره

لازم به ذکره که بگم یه خونه ی 70متری دارن و خیلی مواقع هم به پول احتیاج داشتن ولی به سکه ها دست نزدن
این هم روش خوبیه مامانا اگه ماهی یک سکه نمیشه ماهی50000 تومان که میشه .... به فکر باشیییییید مثل جاریه من زرنگ باشید
هانی جان عالی بود ممنون.به نظر من هر کسی میتونه از زندگیه دیگران کلی درس بگیره .حالا ک جمع خانوم‌ها جمعه من یه کمک ای ازتون میخواستم . بچه ها من اصلا ناز کردن بلد نیستم :((((((( کلی فکر میکنم ک تو اون شرایط چه جوری خودم واسه همسری لوس کنم ولی هیچی به ذهنم نمیرسه :(:( تآ حالا نشده ک بتونم کاری کنم ک نازمو بخره ! احساس میکنم قلدرم .احساساته زنانه کمه واین مشکلم روحیه چون ازمایشای هورمونیم نرمال بود.میشه یه کم بگید چه جوری خانوم باشم؟ دوس جوونااااا میشه کمکم کنید؟؟؟
منم یه سیاست از عمم بگم
اوایل ازدواجشون شوهر عمم خیلی اذیتش میکرد به خصوص دهن بین بود حتی یه بار به خاطر اینکه مادرش پرش کرده بوده عمم و زده اونم بچش سقط شده حالا بگذریم الن عمم همچین شوهرشو گرفته تو مشتش که خدا میدونه به منم یاد داده ولی من بی زبونم نمیتونم اینطوری زبون بریزم
مثلا شوهرش اوایل ازدواج نمیزاشته بره بیرون تو جمع اگه یکی میگفت شوهر من اینطوریه الکی میگفت وای خداوکیلی شهر من اصلا اینطوری نیست اصلا به بیرون رفتنای من کاری نداره
خلاصش میکنم هر چیز بدی که تو شوهرش بود پیش همه بر عکسش میکردو میگفت شوهر من اصلا اینطوری نیست و خیلی خوبه و با این کارش شوهرشم باورش شد که خیلی خوبه و واقعا خوب شد.
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
منم یه سیاست از عمم بگم
اوایل ازدواجشون شوهر عمم خیلی اذیتش میکرد به خصوص دهن بین بود حتی یه بار به خاطر اینکه مادرش پرش کرده بوده عمم و زده اونم بچش سقط شده حالا بگذریم الن عمم همچین شوهرشو گرفته تو مشتش که خدا میدونه به منم یاد داده ولی من بی زبونم نمیتونم اینطوری زبون بریزم
مثلا شوهرش اوایل ازدواج نمیزاشته بره بیرون تو جمع اگه یکی میگفت شوهر من اینطوریه الکی میگفت وای خداوکیلی شهر من اصلا اینطوری نیست اصلا به بیرون رفتنای من کاری نداره
خلاصش میکنم هر چیز بدی که تو شوهرش بود پیش همه بر عکسش میکردو میگفت شوهر من اصلا اینطوری نیست و خیلی خوبه و با این کارش شوهرشم باورش شد که خیلی خوبه و واقعا خوب شد.
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
2810