2777
2789
ممنونم عزیزم ازراهنماییت میشه آدرس تایپک مشاوره رو بدی ممنون
نه من ازاول خدارو شکر تنها حرفی که تونستم بزنم این بوده که نمی خوام نزدیک خانواده هامون زندگی کنیم تا همین اصل دوریودوستی باعث بشه احتراما سر جاش بمونه منظورم مهمانی رفتن بود من دوست ندارم شب اونجا باشم به دلیل اینکه خانوادش جای ما رو جدا می ندازن و این یه توهینه به من خییییییییلی برام سخته
اون روز هم چون شوهرم به پدرم پیشنهاد کار داده بود (فقط برای خودنمایی) منم از فرصت استفاده کردم اول بابامو گفتم بعد دیدم نه نمی گیره برادراشم مثال زدم گفتم با هر کی کار می کنی آزادی ولی خونه رو نمی تونی در اختیارشون بزاری من می خوام راحت باشم دیگه حوصله مهمون داری رو ندارم بچه ها به اندازه کافی از من انرژی می گیرن ..... اونم فقط گفت نه بابای تو که بچه نیست متوجه میشه این چیزارومنم آمپر چسبوندم گفتم منظورم برادرای تو هم بود اونم فقط سکوت کردددددددددد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خدا قوت چند روز نبودم چه بحث داغی بوده
منم با حرفای برنز جان موافقم که اگه اون عشق واقعی بین زوج باشه نه نیازی به این سیاستهاست و نه حتی نیاز به تفاهم
ولی تو این دوره زمونه به جرات میشه گفت نایابه
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/ تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103
در مورد اینکه آقایون اگه بهشون توجه نکنی بیشتر میان طرفت فکر میکنم بر مبگرده به همین که دوست دارن براشون مرموز باشیم و کشفمون کنن
که اگه اشتباه نکنم قبلا تو همین تابیک بیان شده
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/ تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103
آفرین مینا جان
واسه شروع خیلی عالیه فقط دقت کن که از شوهرت توقع نداشته باشی که یهو تغییر کنه و بدون که راه سختی رو در پیش داری که تو ذوقت نخوره و خودت رو نبازی و نیای بگی این کار ها رو هم کردم ولی جواب نداد
من از این جهت میگم تاپیک مشاوره که نظم این تاپیک بهم نخوره اینم آدرسش
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=333777&PostID=13184299#13184299

بچه ها یه اعتراف
من تا حالا به شوهرم غیر از روزهای تعطیل صبحانه ندادم :))))))))))))))
در مورد حاضر کردن صبحانه...اوایل ازدواجمون به خواست شوهرم صبحانه رو خودش اماده میکرد و میخورد و به محل کارش میرفت.بعد از چند ماه تو یکی از بحثها گلهمند شد که واسش صبحانه اماده نمی کنم.بعد فهمیدم گاهی مردها رو سرخوشی حرفایی میزنند که اعتمادی بهش نیست. همیشه یه زن باید انجام وظیییییفه کنه.نباید بهونه دست مرد داد
وای خدا حرصصصصصصصصصصصص می خورم که شوهرم میشینه و صبحانه می خوره و وسط صبحانه خوردن من میگه میشه لطفا یه لیوان دیگه اب پرتقال برام بگیری . یعنی می خوام خفه اش کنم در این حد مظلومم من . دلم می خواد یه پس گردنی بزنم بهش بهش و بگم بی جنبه خودت پا شو . منو هی بلند می کنی ولییییییییییی دلم نمی یاد اخه خیلی خوبه دوسش دالم خیلی زیاد .
ماشا ا... اقا به هیچ چی هم نه نمی گه . مثلا بگم عزیزم یه خوراکی برات بیارم میگه بله ممنون کلی هم ذوق می کنه حالا تصور کنید این مکالمه ساعت 3 شب انجام میشه و از زور خواب نمی تونه چشماش رو باز کنه ها . اخه چرا این مردا اینقدر به شکمشون اهمیت میدن ؟ من اگه رییس جمهور بشم هر ماه 20 روز این مردا رو گشنه نگه می دارم تا حالشون جا بیاد . حتما به من رای بدینا به نفع خودتونه
هل هل::

در خصوص ترکها ( من ترک تبریزم)

مطالبی که گفتی کاملا حقیقت داره. ناخوداگاه ترکی صحبت می کنیم(شوهر منم شاکیه )

اما راهش اینه که طرف مقابل به مرور کمی ترکی یاد بگیره.

ترک ها غالبا زئد عصبانی میشن ولی غالبا چیزی تو دلشون نیست

زنهاشون معمولا واقعا اشپزهای خوبی هستن

مردهاشون (هنوز هم) غیرتی هستن و این غیرتی بودن گاهی از دوز نرمال خارج می شه:))

یه خصلت بد که دارن ترکهای تبریز (کلی می گم ) اینه که (زنهاشون خصوصا) اگه تصمیم بگیرن یه نفر رو دست بندازن تقریبا طرف دیگه نمی تونه از زمین بلند شه .
آب را گل آلود می کنند ، تا عمیق به نظر رسد. نیچه
عزیزم ایلیا جون من همیشه زمان ناهار مشکلم همین بود غذام از دهن می افتاد.اما حالا یاد گرفتم قبل از ناهار مثل گارسونا میپرسم ناهار چی میخوره ؟ بعد نیم ساعت قبل از سرو میپرسم غذاش رو همراه چی میخوره و حتی نوع نوشیدنیشم میپرسم میز رو نچیدم دیگه جرأت نداره بشین پشت میز...بعد یاد اوری میکنم زمان صرف غذا از جام بلند نمیشم؛ بعد عادت داشت زود تر از من غذاش رو میخورد حالا میدونه چقدر از این کارش متنفرم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=196584&postID=13206240#13206240
دوستان ، لیست جدید عطرها رو با قیمت استثنایی گذاشتم ، توضیحات کامل تر توی تاپیکه باز سوالی بود من در خدمتم ، خوشحال میشم سر بزنید ،
خیلی وقتا مشکلی که مهم نیست رو با طرز فکر خودمون بزرگش میکنیم.بعضی از مسایل احتیاج به زمان، بعضی ها یه نمه گذشت لازم دارند.یا شاید با ترفندهای کوچک حل بشن . اما اینقد کشش میدیم و بزرگش میکنیم که ناخواسته باعث چالش در زندگیمون میشن.گاها بگیم خدا رو شکر که اینقد خوب یا غنی یا ... هستم که دیگران بهم حسادت میکنند.یا که بعضی گله دارند شوهرشون به خونوادش میرسه و یا زیاد بها میده جای درنگ داره ، مردی که برای پدر و مادر خود و دشواری های انها اهمیت ندهد به همسر خود هرگز ارزش و بها نخواهد داد.انروی سکه را گاهی ببینیم بعد گله کنیم
منم دقیقا می خواستم پیشنهاد برنز رو بدم . ببین عزیزم تو بحث تربیت فرزند یه مقوله ای هست به نام تصحیح بیش از حد یعنی وقتی یه بچه به یه چیز یا کار غیر عادی و نامعقول علاقه داره اونقدر اون کار رو براش تکرار کنی که ازش زده بشه . مثلا یه بچه علاقه زیادی به روشن کردن کلیدهای برق داره برای اینکه اینکار از سرش بیفته تو روش تصحیح بیش از حد گفته میشه مادر باید به بچه بگه بیا بریم ببینیم کلید و پریزها رو درست خاموش کردی یا نه وقتی کامل تمام پریزها و کلیدها چک شد دوباره مادر می گه ببین شاید یه کلید یادمون رفت بیا از اول چک کنیم و همینطور این کار رو تا 10 - 20 بار تکرار می کنیم طوری که بچه از این کار منزجر میشه . شما هم برای شوهرت همین کار رو کن ( البته سو تفاهم نشه شوهر شما بچه نیست ولی لین روش تربیتی برای بزرگسالان هم کاربرد داره ) اونقدر تو خرید کردن برای دو تا خانواده افراط کن که پول کم بیارید . به قول برنز جان پا به پا برای خانواده خودتم بخر . البته نه با تهدید و دعوا مثلا بهش بگو دیدم تو چه کار جالبی می کنی به خانوادت میرسی گفتم من ازت یاد بگیریم و اگه گفت پول خودمه می خوام براشون خرج کنم بگو عزیزم من دارم تو خونه زحمت می کشم . من و تو نداره . وظیفه مرد تامین مالی خونه اس و از قدیم گفتن پول شوهر پول بی منته . با خانوادتم هماهنگ کن تا یه کم بیشتر باهاشون رفت و امد کنی تا کمتر پیش خانوادش برن . دیگه هم مستقیم علیه شون حرف نزن چون اینجوری به دروازه خودت گل می زنی غیر مستقیم وارد عمل شو . اگه خواهر شوهرت پول گرفت ازش شما هم یه خرج براش بتراش اما اصلا نباید بفهمه داری عمدا این کارها رو می کنی
شوهر منم جدیدا خیلی مامان دوست شده . ایکاش مادر شوهر من اینقدر ساده لوح نبود .