2777
2789
سلام به همه دوستهای گل

عسل جان از نظر من تو میتونی هزار شب دیگه رو واسه خلوت دونفرت در نظر بگیری و سعی کنی که حسابی بهتون خوش بگذره جوری که شوهرت هم واسه تنهاییتون دلش تنگ شه ولی از نظر من شب یلدا شب خانواده هست و وقتی که همه دور هم جمعن قشنگ نیست که شوهرت رو از خانوادش جدا کنی
در ضمن این کار تو جلوی خانواده شوهرت هم وجه خوشایندی نداره و تو میتونی اینطوری قکر کنی که آیا پدر و مادرت خوشحال میشدند که اگر تو جمع خانواده خودتون برادر و زن برادرت نمیومدند؟
و نکته دیگه این که آتو دست کسی نده مخصوصا جاری ها و خواهرشوهرها که تو این جور مواقع حس حسادتشون تحریک میشه و عواقب بدی داره

برنز طلایی جان میتونی لیست کتابهای منتشره ات رو واسم میل کنی
از این که یک زن در مقام نویسندگی در جمعمون داریم خیلی خوشحالم
اما ماهیت جامعه ی هنری (نمایشنامه نویس ، هایکو سرا، شاعر.داستان نویس ) و عنصری که توی خمیره اش وجود داره از جنس افسرده گیه و نه خودِ افسرده گی .دلیلش نگاه مو شکافانه و ریزبینانه به وقایع ست . این ریزبینانه نگاه کردن به معنی کشف و شهوده نه چیز دیگه:)
کاملا حرفت رو قبول دارم و این مربوط میشه به روح جمعی و أرکیتایپهایی که جامعه هنرمندان دارند

تربچه جان خدا رو شکر شوهر خوبی داری
به اونها چی کار داری؟ شوهرت رو بچسب وهر کاری میگه در قبال اونها انجام بده میگه کادو بخر تو بخر
تو مطمئن باش که شوهرت خودش میشناستشون که از روز اول خودش گل و کادو و ... میگرفته و از این لحاظ کمبود داره و ضعف
تو دست روی ضعفش نزار و حمایتش کن
بدون که فقط همین رو میخواد

نازنین جان شوهرت خانواده خودش رو داره و مطمئن باش که خانواده تو رو بیشتر از خودش دوست نخواهد داشت
سعی کن که یواش یواش محبت های پدر و مادرت رو کم کنی که اینها بعدا به وظیفه تبدیل خواهند شد و مثلا اگر یک بار مادرت برای شما خرید نکنه انگار که بدترین کار رو انجام داده پس بیخود و بی جهت ایجاد توقع نکنین
دوستان عزیز این پول و ساپورت مالی نیست که بعضی از بچه ها رو به پدر و مادرشون وابسته میکنه ممکنه این پدرمادرها به بچه هاشون در خرج زندگی کمکی نکرده باشن اما این محبتشون بوده که بچه ها رو بهشون وابسته کرده پس عروس های گل اگر میبینین که شوهرتون خانوادش رو دوست داره شماها هم اونها رو دوست داشته باشین و به علایق شوهراتون توجه کنین در ضمن اگر شوهرهای خوبی دارین این رو مدیون خانوادشون هستین�
به خانواده شوهرتون علاقه نشون بدین نتیجه اش رو خودتون خواهید دید در آینده ای بسیار نزدیک

مامان پارسا جون �بوسسسسسسس
هیج میدونین بیشتر مشکلات ما از رک نبودن ،از اینکه بلد نیستم احساسمونو بگیم ،از اینکه دوس نداریم نه بگیم ،و تعارفات زیادمونه؟؟؟؟

برنز جان همین الان فهمیدم و درکت کردم که نمیخوای شناخته بشی
عزیزم تو پست قبلی که واست نوشتم که برام ایمیل کنی هنوز مطلبت رو نخونده بودم ببخشید

سیاست از نظر من دو نوعه
یکی سیاست بد مثلا خیلی از اوقات کسانی رو میبینیم که خیلی سیاسن اما فقط به هدف دلخواهشون فکر میکنن و نه تنها به مصالح دیگران که حتی به مصالح خودشون هم نگاه نمیکنن و برای رسیدن به هدفشون حاضرن هر کاری بکنن و اگر لازمه که تو رو به پایین بکشن خودشون هم حاضرن باهات سقوط کنن
یکی هم سیاست خوب که همراه با صلح و صفاست که شخص نه تنها به مصالح خودش فکر میکنه بلکه خیر دیگران رو هم میخواد و قصدش تنها زدن صدمه به دیگران نیست �که از نظر من لازمه زندگی هر زنی داشتن این نوع سیاست هست�

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا من برداشت بدی نکرده بودم .و متوجه بودم که منظوری در خصوص کلاس گذاشتن وجود نداشته.اما جهت احتیاط خواستم سو تفاهمی اگر شده رو بر طرف کنم:)
آب را گل آلود می کنند ، تا عمیق به نظر رسد. نیچه
سلام به همگی
یه نکته رو مجددا تکرار می کنم یه نسخه رو نمیشه برای همه زندگیها پیچید
خیلی پارامترهای دیگه دخیله

من به قول شوهرم اولین عشقش بودم ولی یه چیزو رو فهمیدم مردها رو تو این زمینه نباید رو داد

همکار همسرم (بیه دختر مجرد بود )هر بار به دلایلی به همسرم زنگ میزد و چون شوهرم مافوقش بود و از لحاظ تحصیلاتی هم بالاتر بود هر بار سوالات دانشگاهی اش رو از همسرم می پرسید بار ها و بارها و من هربار در نقش یه خانم متشخص چیزی نمی گفتم ولی خدا وکیلی از حد گذروند سوال کلیه بچه های فامیل و دوست رو از همسرم می پرسید حتی بارها موقعی که همسرم داشت با تلفن صحبت می کرد اسم منو صدا می کرد ومثلا چیزی می گفت
تا یه بار با عنوان سلام استاد به همسرم اس داد و تولدش رو تبریک گفت ولی تبریک تولد خیلی صمیمانه بود دیگه داغ کردم ولی همسرم خیلی خیلی ناراحت شد که تو به من شک داری اون بچه است از نفهمی اینکارو کرد و....... در صورتیکه اگه همو ن اول جلوی اینکارو می گرفتم این اتفاق نمی افتاد و هنوز که هنوز شوهرم میگه دروغ میگی به من اطمینان داری و..... همش شده یه خاطره تلخخخخخخخخخخخخ
وای تربچه جان..الان که داشتم میخوندم انگار مشکل منو گفتی..منم 1ساله از دواج کردم 1.5 سالم عقد بودم..اما دریغ از 1000تومن که خرج کنن..همش گفتن نداریم ندازیم..جالبه شوشو هم خیلی کم توقعه و انقدر اونارو حلوا حلوا میکنه که حالم بد میشه..برعکس خانواده من برامون سنگ تموم گذاشتن..هنوزن تو تولدامون بهترین کادو رو میدن یا همیشه مامانم میره فروشگاه کلی برای ما هم خرید میکنه بدون اینکه پول بگیره..شوشو تشکر میکنه و خانوادمو دوست داره..اما دلم میخاد از خانواده خودش بیشتر دوست داشته باشه..خانواده ای که هیچ کاری نکردن واز 20 سالگی رو پای خودش بوده اومده تهران.حتی هزینه تحصیلشم ندادن..اما با سیاستن و سیاشتشون مهربونیه ظاهریشونه که ببینی میگی ماهن..با زبون همه رو خام میکنن..البته بگم خانواده همسر من شهرستانن و وقتی تهران میان منم مثل مهمون رفتار میکنم..چون همیشه میرن خونه خاهر بزرگه شوشو میمونن و منم 1 بار مثل مهمون شام دعوت میکنم و تموم میشه..زیادم نمیرم سر بزنم..چون اصلا دوسشون ندارم..
نمیدونم چیکار کنم شوشو انقد به اونا اهمیت نده وقتی کاری واسش نکردن..؟مامانم میگه فراموش کن اما واقعا اینکه تو این اوضاع سخت پشت شوشو نبودن کینه ایم کرده..همش میگم چطور به دخترش جهاز داد پارسال ولی 1میلیون نتونست به شوشو من بده

میشه خانومای با تجربه راهنمایی کنن
نمیدونم چیکار کنم؟نمیدونم این حسو از بین ببرم یا باهاش مقابله کنم؟ شوهرمو بدون خانوادش خیلی دوست دارم..مرد خوبیه ولی راستشو بخاین ازینکه بخواد یه کاری براشون بکنه یا 1000 تومن براشون خرج کنه واقعا باعث ناراحتیم میشه گاهی هم باعث بحث..چجوری با سیاست رفتار کنم ؟
بچه ها یه کمک تقریبا اورزانسی میخوام
دو روز پیش داشتیم میوه میخوردیم شوهرم تخم لیمو شیرینو میخواست از دهنش شوت کنه تو بشقاب ریخت رو فرش
بهش گفتم جمعش کن یه حالتی انگار زورش بیاد .......موند چی بگه گفت بیخیال دیده نمیشه !!!!!
گفتم یعنی چی ؟ اونم جمع نکرد من دیگه هیچی نگفتم و بی سر صدا همون دو سه تا هسته لیمو شیرینا رو ریختم کف جیب شلوارش
امروز متوجه شد صبح آورده میگه این چه کاریه؟
گفتم چی ....من که چیزی نمی بینم چیو میگی (در اعتراض به حرفش )
هسته ها رو گذاشت رو میز و رفت اداره یعنی باز هم نریخت تو سطل زباله
حالا بنظرتون دوباره بریزمشون تو جیبش؟
تو سطل زباله؟
چکار کنم

میدونین این اولین بارش نیست زورش میاد مرتب باشه یا اشغالاشو جمع کنه
کی کرم حلزون منو برداشته؟؟؟!!.....................................مدرسان شریف
چه کار باحالی کردی ماتاتا
ولی بنظرمن دیگه کشش نده
درسی که باید میدادی دادی
اگه ادامه بدی ممکنه محکومت کنه که خیلی گیری و لجبازی و از این حرفها. مردها رو که میشناسی کم بیارن از این کلمه ها استفاده میکنن.
0 =2-1

رزا

1391/9/27 7:10 ب.ظ

سلام خانوما میشه منو راهنمایی کنید

الان من با همسرم تو قهر بسر میبریم بخاطر اینکه تو دعوا روم دست بلند کرد چند روز پیشم تاپیک زدم و قرار شد من بهش بی محلی کنم

4 روزه قهریم و شوهرم هیچ واکنشی که نشون بده پشیمونه از خودش نشون نمیده و منم تحمل این شزایط واقعا واسم سخته و دارم کم میارم و چه بسا خودم برم منت کشی چون اون میره بیرون سر کار خونه مادرش و منم که باید صبح تا شب تو خونه بشینم و با بچه سرو کله بزنم چون هیچ کسیرو تو این شهر ندارم و دارم دق میکنم

اگه هر دعوای دیگه ای بود تا حالا باهاش اشتی کرده بودم اما این دفعه واقعا دلم شکستو با حرفایی که بهم زد دیگه اصلا دلم نمی خواد به صورتش نگاه کنم ولی انگار اونم همین احساسو دارهو نمیخواد کوتاه بیاد

حالا نمی دونم تکلیفم چیه هیچ احساسی بهش ندارم نه علاقه نه نفرت
بچه ها اگه می بردشون تو آشغالی قضیه تموم بود

هم نبرده هم شاکی شده از کارم

من کوتاه بیا که نیستم فقط میخوام با سیاست متوجه کار زشتش بشه
نه رزا جون حتی اگه بخوای ببخشیش هم بنظرم خیلی زود رضایت نده باید خووووووووووب به زشتی کارش پی ببره

بعدشم که اشتی کردین با زبون مهربونی بهش بگو مردی که دست رو زنش بلند کنه خیلی ضعیفه یا خیلی سنگدله
خلاصه کلی تریپ هندی بیا که اساسا دیگه تکرار نکنه
حالا من نمیدونم دعواتون سر چی بوده
بذار بقیه دوستان بیان بهتر راهنماییت کنن
رزا جون به گفته خودت شوهرت بهت بی احترامی کرده اما دلیل دعوا و قهر و جزییاتش رو نگفتی.همیشه سعی کن با خودت روراست باشی دلایل مشکلات رو سبک سنگین کنی و با ریشه یابی به حل آن بپردازی.