منم با ارامش جان موافقم
Agar شوهر خوبی دارم و از zendegim راضیم، مدیون مادر و pedar و تربیت درست و به جاشون بوده
رابطه من با خانواده شوهرم خوبه و در کل خیلی من رو دوست دارن
منم به شوهرم migam با مامانت برو بیرون، دعوتش کن به قهوه و با هم صحبت کنین
یا هر روز بهش migam که حتما باید به مامانت zang بزنی و حالشون رو beporsi
به قول ارامش عزیز agar زمانی حرفی بشه، شوهرم اولین نفره که ازم طرفداری کنه
مرضیه جان سیاستهات عالین
همین طوری ادامه بده و سعی کن از زندکیت لذت ببری فقط یواش یواش محبت رو هم chashnie این سیاستهات کن مطمئن باش به بهترینها میرسی نکاتی که بیان کردی عالیییییییییی بود
شکوفه بهار جان روشی که ارامش عزیز goftan خیلی خوبه
منم از تجربه خودم برات migam, تو خانواده ما رسمه که زن و شوهر کنار هم میشینن dige سر شام هم که صد در صد
من وقتی رفتم تو خانواده شوهرم اصلا فکر نمیکردم این موضوعی بشه برای حرف دراوردن
قضیه از این قراره که chon جاری من با شوهرش روابط عاشقانه نداشتند و ندارن روی این مساله حساس شده بود و dige جریاناتی داشتیم
منم سعی میکردم رعایت کنم بعضی وقتها هم نه سعی میکردم کنار شوهرم بشینم و از حرص خوردن جاریم کیف میکردم(کلا ادم بدجنسی نیستم و دوست ندارم که کسی رو ناراحت کنم اما بعضی روزها و البته بیشتر مواقع جاریم خیلی اذیتم میکرد)
حالا که از اون روزها خیلی gozashte میفهمم که علت کار اون chizi به غیر از حسودی و بدجنسی نبوده و در اخر هم همه migoftan که فلانی chon کمبود محبت داره شماها یه ذره رعایت کنین
من اهل جواب دادن نیستم در واقع اصلا بلد نیستم و نتونستم که hichوقت جوابش رو بدم اما agar تفکر الانم رو داشتم جور dige ای عمل میکردم تا این مسائل بهانه ای نمی شدند برای زیراب زدن و بدgooای کردن از من pish خانواده شوهرم توسط جاریم که سالها زمان برد تا همشون متوجه شدن که اونها دروغی بیش نبودن
از نظر من gahi کنار شوهرت بشین gahi نشین، جواب هم لازم نیست بدی، یه لبخند کافیه از خودت اتو دستشون نده که این بشه مقدمه ای برای حرفهای بعدی، مسئولیت جواب دادن رو به pesareشون bespar، عجله هم نکن که باید همین دفعه شوهرم جوابشون رو بده این مسائل زمان میبره
سبا جان من بلد نیستم
برنز جان بهتر بود اسمت رو میزاشتی فولاد، عزبز دلم